ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λίβερπουλ: Τέλος ο Φεκίρ, μένει Λιόν!

Τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις

Φαινόταν πως κάτι χάλασε στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Λιόν και τη Λίβερπουλ για τον Ναμπίλ Φεκίρ και τελικά ήρθε ο ίδιος ο γαλλικός σύλλογος να βάλει ένα τέλος στην υπόθεση τουλάχιστον για τώρα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημερώνει πως δεν κατέστη εφικτό να προκύψει συμφωνία ανάμεσα σε Λιόν,Λίβερπουλ και Φεκίρ για τη μεταγραφή και στις 21:00 (ώρα Κύπρου) του Σαββάτου(9/6) αποφάσισε να τελειώσει τις διαπραγματεύσεις.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Λιόν παραδέχεται πως η πρόταση της Λίβερπουλ ήταν η καλύτερη που είχε στα χέρια της, αλλά από την άλλη χαίρεται πως θα έχει τον παίκτη δικό της και του χρόνου ως αρχηγό της. Ειδικά από τη στιγμή που θα παίξει τσάμπιονς λιγκ.

Η Λίβερπουλ ήλπιζε να υπογράψει τον παίκτη πριν φύγει η αποστολή της Γαλλίας για το μουντιάλ, σημ. συν.: μετά το φιλικό με τις ΗΠΑ, αλλά τελικά δεν κατέστη δυνατό.

Μένει να δούμε αν θα επανέλθουν οι «Κόκκινοι» και ποια θα είναι η στάση της Λιόν. Πριν το τέλος του μουντιάλ πάντως, φαντάζει απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο αλλά σε ιστορίες μεταγραφών ποτέ δεν ξέρεις.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Με Φιρμίνο η Λίβερπουλ

Με Φιρμίνο η Λίβερπουλ

Κανονικά στην αποστολή της Λίβερπουλ για τον σημερινό (19/02) αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου θα είναι ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, ο ...
 |  ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
X