ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λίβερπουλ: Κρίσιμη μέρα για Φεκίρ – Σε απόσταση χειραψίας οι διαπραγματεύσεις

Ίσως και σήμερα βρεθεί η χρυσή τομή και δώσουν τα χέρια Λίβερπουλ - Λυών για τον Φεκίρ

Εφραίμ Γεωργίου

Λίβερπουλ και Λυών αναμένεται πως θα τα δώσουν τα χέρια για τη μεταγραφή του Ναμπίλ Φεκίρ. Σήμερα θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις και οι δυο πλευρές βρίσκονται σε απόσταση… χειραψίας μιας και όλα δείχνουν πως θα συμφωνήσουν οριστικά.

Ο 24χρονος αρχηγός της Λυών είναι διακαής πόθος του Γιούνγκερ Κλοπ

Το ποσό της μεταγραφής θα φθάσει τα 60 εκατομμύρια ευρώ, και σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Αγγλία τα 55 εκατομμύρια θα είναι σίγουρα χρήματα και ακόμη 5 εκατομμύρια υπό προϋποθέσεις. Ο 24χρονος αρχηγός της Λυών είναι διακαής πόθος του Γιούνγκερ Κλοπ, ο οποίος έχει βάλει ως στόχο να βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα της Λίβερπουλ.

Η θετική κατάληξη και οι υπογραφές είναι πολύ κοντά και έτσι ο Φεκίρ θα είναι το τρίτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ, μετά τους Φαμπίνιο απ’ την Μονακό (40 εκατομμύρια) και Κεϊτά απ’ την Λειψία (55 εκατομμύρια).

Σίγουρα οι διαπραγματεύσεις με την Λυών δεν είναι εύκολες, ούτε και απλές. Εξάλλου η ομάδα της Γαλλίας έχει αποκτήσει τη φήμη της δύσκολης διαπραγματεύτριας κάτι που μας το θυμίζει συνεχώς. Ας μην ξεχνάμε την περίπτωση Λακαζέτ, ενώ παράλληλα και ο Φεκίρ ήταν στο στόχαστρο της Λίβερπουλ τον Γενάρη με την Λυών να κάνει δύσκολη τη ζωή των «Ρεντς». Έτσι όπως όλα δείχνουν με 6 μήνες καθυστέρηση ο Φεκίρ θα γίνει φορά απ’ τη νέα σεζόν τη φανέλα της Λίβερπουλ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση