ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ερώτηση-κριτική για τον Σαλάχ που τρέλανε τον Κλοπ!

Δημοσιογράφος από τον Καναδά ρώτησε τον Γερμανό τεχνικό αν τον ενοχλεί που «ο Σαλάχ δεν κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο –εκτός από το να σκοράρει»

Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος αποθεώνει τον Μο Σαλάχ για την εκπληκτική του φετινή απόδοση και τον Κλοπ για την πιο αποδοτική αγορά που έχει κάνει η Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια.

Όλοι, εκτός από έναν… Ένας Καναδός δημοσιογράφος, ιδιαίτερα αυστηρός και απαιτητικός όπως αποδείχθηκε, δεν είχε καμία διάθεση να εξάρει την εκτελεστική δεινότητα του Αιγύπτιου. Αντίθετα στάθηκε στις αμυντικές (;) αδυναμίες του ποδοσφαιριστή:

«Παρακολουθώντας τον Σαλάχ, τον βλέπουμε προφανώς να βάζει πολλά γκολ. Αλλά κάποιες φορές, δεν φαίνεται να κάνει τίποτε άλλο από το να σκοράρει. Σας πειράζει;».

Ο Κλοπ σήκωσε τα φρύδια, χαμογέλασε και έσπευσε να υπερασπιστεί την αμυντική προσφορά του ποδοσφαιριστή του: «Κάθε ποδοσφαιριστής έχει διαφορετική δουλειά ενώ ακόμα και οι επιθετικοί χρειάζεται να αμυνθούν. Ο Μο το κάνει αυτό. Οι Φιρμίνο-Μανέ αμύνονται περισσότερο; Ναι. Αλλά αν δεις τον Φιρμίνο, λέει στον Σαλάχ να προωθείται μπροστά. Δεν είναι απαλλαγμένος από τα αμυντικά του καθήκοντα, όμως έχουμε αμυντικούς οι οποίοι είναι περισσότερο εμπλεκόμενοι σε αυτό».

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X