ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έπαινοι Κλοπ για Σολάνκε

Το εγκώμιο του Ντόμινικ Σολάνκε «έπλεξε» ο προπονητής του στη Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μετά τη νίκη (2-0) απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά «Premier League Asia Trophy» που διεξάγεται στο Χονγκ Κονγκ.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Κ20 της Αγγλίας ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ υπέρ των «κόκκινων» στην αναμέτρηση κόντρα στους Λονδρέζους, η δε συνολική του έως τώρα παρουσία στην προετοιμασία του με το καινούριο του κλαμπ, ώθησε τον Γερμανό τεχνικό να χαρακτηρίσει, έστω και πρώιμα, μετά το τέλος του ματς ως μία πολύ έξυπνη κίνηση την απόκτησή του από την Τσέλσι το τρέχον καλοκαίρι!

«Αν υπάρχει ένας καλός παίκτης στην αγορά που μπορείς να τον έχεις ξοδεύοντας λίγα χρήματα, τότε αυτό ισχύει στην περίπτωση του Σολάνκε. Ήταν μία πολύ έξυπνη κίνηση, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για εκείνον. Είδε μια ευκαιρία στη Λίβερπουλ, την είδαμε κι εμείς και πλέον τον έχουμε μαζί μας. Μπορούμε να καταλάβουμε ότι πρόκειται για έναν έξυπνο και πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό», σχολίασε ο Κλοπ για τον 19χρονο στράικερ και προσέθεσε:

«Εφόσον εξακολουθεί και είναι υπομονετικός και 100% συγκεντρωμένος, εμείς θα του δώσουμε όση βοήθεια μπορούμε. Ελπίζω στο τέλος να πάνε όλα καλά»!

Πηγή: england365.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση