ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπήκε με τους υπόλοιπους ο Ινγκς

Απέδωσε καρπούς η καλοκαιρινή δουλειά του! Ο Ντάνι Ινγκς συμμετείχε σε προπόνηση της Λίβερπουλ με το υπόλοιπο σύνολο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, ακολουθώντας φυσικά πιο χαλαρό πρόγραμμα.

Ο Άγγλος στράικερ δεν έχει καταφέρει ακόμη να δείξει τα χαρίσματά του καθώς μετά την μεταγραφή του από την Μπέρνλι είναι κυρίως τραυματίας, με μακροχρόνια προβλήματα στα πόδια του να εμφανίζονται ξανά και ξανά.

Την τελευταία φορά, χτύπησε σε ματς του Λιγκ Καπ με την Τότεναμ τον περασμένο Οκτώβριο, και χρειάστηκε και πάλι χειρουργείο για να αποκαταστήσει την ζημιά. Το Σάββατο (08/07), και ενώ έμεινε όλες τις καλοκαιρινές ημέρες έως τώρα στο Μέρσεϊσαϊντ για να επιταχύνει την ανάρρωσή του, συμμετείχε στο τρέξιμο με τους συμπαίκτες του αισθανόμενος και πάλι μέλος του συνόλου.

Ο ίδιος δήλωσε: «Τα πάω πολύ καλά αυτήν την στιγμή. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα, αλλά αισθάνομαι ότι κάθε μέρα φτάνω όλο και πιο κοντά. Δούλεψα και με μπάλα. Η φυσική μου κατάσταση επανέρχεται σε καλά επίπεδα. Είχε περάσει αρκετός καιρός. Απολαμβάνω την κατάσταση και νιώθω δυνατός. Η φιλοσοφία μου ήταν να βγω πιο δυνατός από αυτό. Δεν υπήρχε, έτσι κι αλλιώς, άλλη επιλογή».

Πηγή: england365.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση