ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι σκέψεις του Κλοπ για τη νέα χρονιά

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ έκανε ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός προπονητής των «reds» αναφέρθηκε στους στόχους της νέας σεζόν. Μίλησε επίσης για την επιστροφή της Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από τρία χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός:

Για το σύστημα που χρησιμοποιούσε τα προηγούμενα χρόνια και για τις σκέψεις που έχει για τη νέα σεζόν:

« Το 2015-16 παίζαμε περισσότερο με ένα είδους 4-2-3-1, ενώ την επόμενη σεζόν 4-3-3 ή 4-5-1. Γιατί πιστεύαμε ότι αυτά τα συστήματα ταίριαζαν περισσότερο στους παίκτες που είχαμε. Δεν είμαι σίγουρος με ποιόν τρόπο θα παίξουμε του χρόνου, θα είναι αρκετοί διαφορετικοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα».

Για το ρόστερ της νέας σεζόν:

«Θα προετοιμαστούμε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, οπότε χρειαζόμαστε και μεγαλύτερο ρόστερ.  Πρέπει να γίνουμε πιο έξυπνοι τακτικά, να προσαρμοζόμαστε ευκολότερα, ανάλογα με τον αντίπαλο και τις συνθήκες και φυσικά να βάλουμε καινούργια συστήματα».

Για τους νεαρούς παίκτες που θα ακολουθήσουν την αποστολή στην προετοιμασία:

«Συνήθως πάντα θέλεις να κάνεις το βήμα παραπάνω από τον έναν χρόνο στον άλλο» , ενώ συμπλήρωσε πως: «Οι νεαροί παίκτες είναι ένα χρόνο μεγαλύτεροι, αυτό δεν έχει μεγάλη διαφορά αλλά είναι έναν χρόνο παραπάνω με την πρώτη ομάδα».

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση