ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρόταση για Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν

Το πρώτο βήμα για την απόκτηση του Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν από τη μεριά της Λίβερπουλ έγινε, με τους «κόκκινους» να προσφέρουν, σύμφωνα με την «Daily Mirror», το ποσό των 25 εκ. λιρών στην Άρσεναλ για τον Άγγλο παίκτη.

Μετά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ για τον 23χρονο εξτρέμ εδώ και αρκετές εβδομάδες, έγινε και η πρώτη «κρούση» προς την πλευρά της Άρσεναλ, στην οποία, με βάση τις πληροφορίες της «Daily Mirror», προσφέρεται από τους «κόκκινους»  το ποσό των 25 εκατομμυρίων λιρών, ώστε να τους παραχωρήσουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Την απόκτηση του Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν φαίνεται πως προκρίνει και ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, θεωρώντας πως τα χαρακτηριστικά του παίκτη της Άρσεναλ ταιριάζουν ιδανικά στο σύνολο του και πως θα βοηθήσει σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν, με υποχρεώσεις πλέον και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Απ’ την άλλη, το συμβόλαιο του με τους «κανονιέρηδες» εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι (2018), και δεδομένου ότι οι μεταξύ τους συνομιλίες για πιθανή ανανέωση της συνεργασίας του έχουν «παγώσει» πλέον, οι Λονδρέζοι θα σκεφτούν σοβαρά την εν λόγω πρόταση, ώστε να μην τον χάσουν χωρίς κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα.

Πηγή: england365.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση