ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δέκα φευγάτοι από το λιμάνι

Μέχρι στιγμής οι «ρέντς», έχουν πραγματοποιήσει μια μεταγραφή, δαπανώντας 37 εκατομμύρια λίρες για την απόκτηση του Αιγύπτιου εξτρέμ της Ρόμα, Μοχάμεντ Σαλάχ. Η ομάδα από το μεγάλο λιμάνι της Αγγλίας κινείται επίσης, για την απόκτηση ενός στόπερ και ενός κεντρικού μέσου, όντας έτοιμη να «τινάξει» την μπάνκα στον αέρα προς το σκοπό αυτό.

Πρακτικά, κάτι τέτοιο σημαίνει, πως για να «χωρέσουν» τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στο ρόστερ της νέας Λίβερπουλ, θα πρέπει να αποχωρήσουν ορισένοι ποδοσφαιριστές, ώστε να αδειάσουν οι θέσεις στην ομάδα και να εξοικονομηθεί χρήμα από τις πωλήσεις τους.

Οι δέκα παίκτες που έχουν τεθεί εκτός μεταγραφικών πλάνων είναι οι εξής

Μαμαντού Σακό: Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός που αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός στην Κρίσταλ Πάλας, δεν υπολογίζεται από τον Κλοπ, καθώς υπάρχει ρήξη στις σχέσεις μεταξύ των δυο ανδρών. Οι «ρέντς» αξιώνουν ένα ποσό της τάξης των 30 εκατομμυρίων λιρών, για να τον παραχωρήσουν.

Ντάνιελ Στάριτζ: Ο Άγγλος επιθετικός έχει τεθεί εκτός πλάνων της Λιβέρπουλ, καθώς πέραν των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν, έκανε απογοητευτική χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ. Η επιρρέπειά του αυτή, δύσκολα θα φέρει προτάσεις που να ικανοποιούν τις οικονομικές απαιτήσεις των «ρέντς», με τον ίδιο να θέλει να παραμείνει στην ομάδα.

Λάζαρ Μάρκοβιτς: Παραχωρήθηκε δανεικός στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τη Χαλ, χωρίς να αποδώσει τα αναμενόμενα. Υπάρχουν σενάρια που τον θέλουν να επανασυνδέεται με τον Μάρκο Σίλβα στην Γουότφορντ, καθώς οι δυο τους πέρυσι, είχανε συνεργαστεί στις «τίγρεις».

Αλμπέρτο Μορένο: Η μετατόπιση πέρυσι του Τζέιμς Μίλνερ στο αριστερό άκρο της άμυνας έστειλε τον Ισπανό πλάγιο μπακ στον πάγκο, με αποτέλεσμα φέτος να μην υπολογίζεται και να έχει τεθεί προς πώληση έναντι 15 εκατομμύριων λιρών.

Λούκας Λέιβα: Η περίπτωσή του διαφέρει από τις παραπάνω. Μετά από χρόνια προσφοράς στον σύλλογο, αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, με την Λίβερπουλ να σέβεται την επιλογή του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου.

Όσον αφορά τους Κέβιν Στιούαρτ, Τζον Φλάναγκαν, Κάμερον Μπράναγκαν, Κόνορ Ράνταλ και Πέδρο Κιριβέλα, αναμένεται να ακολουθήσουν την ομάδα στην καλοκαιρινή προετοιμασία, με τον Κλοπ να παίρνει τις όποιες αποφάσεις του για αυτούς στο εγγύς μέλον, παραχορώντας τους, πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου

Πηγή: england365.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X