ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ένα βήμα από Σαλάχ η Λίβερπουλ! (video)

Τη φανέλα της Λίβερπουλ θα φορά τη προσεχή σεζόν, όπως όλα δείχνουν, ο Μοχάμεντ Σαλάχ! Ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει σε όλα με τους «κόκκινους», ενώ λεπτομέρειες απομένουν ώστε να υπάρξει συμφωνία μεταξύ του αγγλικού συλλόγου και της Ρόμα.

Οι «τζαλορόσι» θα βάλουν στα ταμεία τους κάτι περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ, με το ποσό να μπορεί να φτάσει στα 45 εάν επιτευχθούν συγκεκριμένοι στόχοι. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Αιγύπτιου στο Νησί, θα πρόκειται για την κορυφαία πώληση του συλλόγου της ιταλικής πρωτεύουσας, καθώς οι «λύκοι» δεν εισέπραξαν ποτέ πριν τόσα χρήματα από παραχώρηση ποδοσφαιριστή τους.

Ο γεννημένος στις 15 Ιουνίου του 1992 ακραίος επιθετικός μέτρησε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε 41 συμμετοχές, βρίσκοντας δίχτυα 19 φορές, αποτελώντας βασικό «γρανάζι» στη «μηχανή» της Ρόμα. Οι συνολικές επιδόσεις του 25χρονου τα δύο χρόνια που φόρεσε τα κοκκινοκίτρινα ήταν 34 γκολ σε 84 παιχνίδια, σημείο αναφοράς για τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε (Γκαρσία και Σπαλέτι).

Οι «τζαλορόσι» ωστόσο θέλοντας να προχωρήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού υποχρεούνται, λόγω οικονομικού fair-play, να πουλήσουν πριν αγοράσουν. Από τη στιγμή μάλιστα που για τον «Μόμο» είχαν δαπανηθεί 21,7 εκατομμύρια ευρώ, με την πρόταση της Λίβερπουλ το ιταλικό κλαμπ θα κερδίσει σχεδόν τα διπλά!

Η πώληση του Σαλάχ βέβαια θα έχει και αρνητικές επιπτώσεις για τη Ρόμα, καθώς πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή του οποίου οι φανέλες είχαν τις μεγαλύτερες πωλήσεις, μετά του Τότι. Στον αραβικό κόσμο μάλιστα αποτελούσε ένα σημαντικό όνομα από άποψη μάρκετινγκ. Η προσφορά της Λίβερπουλ όμως ήταν τέτοια που ο νέος εκτελεστικός διευθυντής των «τζαλορόσι» Μόντσι δεν μπορούσε να αρνηθεί.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ που στο πρόσωπο του Αιγύπτιου βλέπει τον ιδανικό παίκτη για να προσθέσει ταχύτητα και απρόβλεπτες κινήσεις στην γραμμή κρούσης των «κόκκινων», συνθέτοντας με τον Μανέ ένα εξαιρετικά «καυτό» δίδυμο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση