ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ακόμη 2-3 προσθήκες και είμαστε έτοιμοι»

Δύο με τρεις παίκτες πρέπει να αποκτήσει η Λίβερπουλ, καθώς επίσης και χαρακτήρα απέναντι στις “μικρότερες” ομάδες, σύμφωνα με τον Στίβεν Τζέραρντ, που δήλωσε αισιόδοξος πως οι επιτυχίες είναι πολύ κοντά εάν γίνουν αυτό το καλοκαίρι οι κατάλληλες μεταγραφικές προσθήκες.

Έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή, που ευελπιστώ πως θα φέρει κάποια μεγάλα ονόματα για να συμπληρώσει την ομάδα του. Νομίζω ότι η Λίβερπουλ είναι πάρα πολύ κοντά. Εάν δείτε τα στατιστικά, head-to-head με το Top6, είναι η καλύτερη ομάδα.

Ξέρει που πρέπει να βελτιωθεί, και αυτό είναι η συνέπεια με τις ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά στην βαθμολογία. Ομάδες δηλαδή που παίζουν κλειστά και είναι δύσκολο να τις διασπάσεις. Ευελπιστώ πως θα αποκτήσει τα 2-3 κομμάτια που της λείπουν και είμαι αισιόδοξος πως οι επιτυχίες είναι προ των πυλών.

Θέλουμε κάποιον στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Μίλνερ έκανε φανταστική δουλειά, αλλά θα ήταν ωραίο να έχουμε ακόμη μία επιλογή. Ίσως και ακόμη ένα επιθετικογενή παίκτη, που μπορεί να μας δώσει επιθετική δύναμη και να διασπάσει τις άμυνες που προανέφερα. Δεν χρειαζόμαστε κάτι τρομερό, απλώς μερικά κομμάτια και είμαι πολύ χαρούμενος για την υπάρχουσα κατάσταση” ανέφερε.

Πηγή:england365.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση