ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στο «σφυρί» τρεις

Παρελθόν από το ρόστερ της Λίβερπουλ θα αποτελέσουν, όπως όλα δείχνουν, οι Αλμπέρτο Μορένο, Μαμαντού Σακό και Λάζαρ Μάρκοβιτς. Περιμένουν προτάσεις οι «κόκκινοι», χωρίς να έχουν πρόθεση για περαιτέρω δανεισμούς των εν λόγω παικτών.

Το ρόστερ της Λίβερπουλ για την επόμενη περίοδο έχει αρχίσει ήδη να διαμορφώνει ο Γιούργκεν Κλοπ.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα των «Times», οι παίκτες που φαίνεται πως θα αποχωρήσουν σίγουρα από το «Άνφιλντ» είναι οι Μαμαντού Σακό, Λάζαρ Μάρκοβιτς και Αλμπέρτο Μορένο. Υψηλότερη τιμή εξ αυτών κατέχει ο Γάλλος αμυντικός, για τον οποίο η Λίβερπουλ θα ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 30 εκ. λίρες. Ο 28χρονος είχε αγωνιστεί δανεικός από τον Ιανουάριο και μετά στην Κρίσταλ Πάλας, που ναι μεν επιθυμούσε αργότερα την αγορά του, έκρινε ωστόσο υπερβολικές τις απαιτήσεις των «κόκκινων».

Aπό εκεί και πέρα, για τους Λάζαρ Μάρκοβιτς και Αλμπέρτο Μορένο η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ θα αξιώσει ποσά της τάξης των 20 και 10 εκ. λιρών αντίστοιχα, ενώ δεν αποκλείεται να ρίξει και ελαφρώς τις τιμές τους.

Στόχος άλλωστε είναι να πωληθούν οι παίκτες ώστε να έρθουν έξτρα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου για μεταγραφές, και όχι να παραχωρηθούν εκ νέου δανεικοί (όπως συνέβη για παράδειγμα με τον Μάρκοβιτς τον Γενάρη στη Χαλ).

Πηγή:england365.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση