ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τζέραρντ: «Ευλογημένοι που έχουμε τον Κλοπ»

Ευλογημένη χαρακτήρισε τη Λίβερπουλ ο Στίβεν Τζέραρντ που έχει ως προπονητή τον Γιούργκεν Κλοπ, βλέποντας τη σταδιακή πρόοδο του συλλόγου σε όλους τους τομείς.

Ο Στίβεν Τζέραρντ αγωνίστηκε εκ νέου με τη φανέλα της Λίβερπουλ στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στη Σίδνεϊ, συνεργαζόμενος για πρώτη φορά με τον Γερμανό τεχνικό, Γιούργκεν Κλοπ.

Ο παλαίμαχος άσος εξήρε τις ικανότητες του Γερμανού, δηλώνοντας βέβαιος ότι θα κατακτούσε πολλούς τίτλους μαζί του αν είχε έρθει νωρίτερα στην ομάδα.

«Κοίταζα τριγύρω και αισθανόμουν περίεργα. Αναλογιζόμουν τι θα συνέβαινε αν ο Κλοπ είχε έρθει νωρίτερα στην ομάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν είχε έρθει τρία ή τέσσερα χρόνια νωρίτερα θα είχαμε κατακτήσει πολλά τρόπαια μαζί. Είναι η αύρα του που ξεχωρίζει καθώς και ο τρόπος που σε κάνει να αισθάνεσαι.

Αγωνιζόμουν σε φιλικό αγώνα και με έκανε να αισθάνομαι σαν να παίζω σε τελικό Μουντιάλ. Είμαστε ευλογημένοι που τον έχουμε και μπορούμε να δυναμώσουμε περαιτέρω το καλοκαίρι. Άπαντες είναι ενθουσιασμένοι», δήλωσε ο Τζέραρντ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X