ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πάντα ελκυστική...»

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ενόψει του αγώνα με την Μπόρνμουθ. Τι δήλωσε για το μέλλον της ομάδας, τον Τζόρνταν Χέντερσον, τα μεταγραφικά και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναφορικά με το ματς της Κυριακής κόντρα στην Μπόρνμουθ:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι επειδή ήταν μία επιτυχημένη σεζόν μέχρι στιγμής και θέλουμε να συνεχίσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε, εάν έχουμε αρκετούς βαθμούς μετά από αυτό το παιχνίδι για να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, το αξίζουμε, αν όχι, δεν το αξίζουμε»

Για το αν η είσοδος στην τετράδα και η παρουσία της Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ σηματοδοτεί μία «νέα εποχή» για τον σύλλογο:

«Είναι τα πάντα. Είναι το τέλος της σεζόν, στα μέσα μίας ανάπτυξης και η αρχή μίας νέας σεζόν. Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο, αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που πρέπει να μας ενδιαφέρει. Για όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να μιλήσουμε μετά το παιχνίδι και τι σημαίνει για εμάς.

Δεν νομίζω πως κανείς στην ιστορία έχει πει, πριν από ένα παιχνίδι, ότι είναι η έναρξη μιας νέας εποχής. Ότι κερδίσουμε την Κυριακή, πρέπει να το πάρουμε. Έτσι είναι η ζωή και πρέπει να κάνεις το καλύτερο».

Σχετικά με το αν το Τσάμπιονς Λιγκ και τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν εκεί, είναι ικανά να προσελκύσουν περισσότερους παίκτες στο «Άνφιλντ»:

«Ναι. Το είπα και πριν, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μία πανέμορφη διοργάνωση. Οι οπαδοί το αγαπούν, οι παίκτες το αγαπούν, οι προπονητές το αγαπούν. Φυσικά και μπορείς να πάρεις πολλά χρήματα εκεί. Χρήματα που δεν είχαμε πέρυσι. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον, ένα κομμάτι.

Αλλά είμαστε ένας σύλλογος δίχως οικονομικά προβλήματα, είμαστε σε μία καλή θέση. Έχουμε χρήματα να ξοδέψουμε, αλλά πάντα σκεφτόμαστε ότι έχει νόημα να σκεφτούμε, πριν ξοδέψουμε. Δουλεύουμε σκληρά, όχι μόνο στο γήπεδο».

Για τη δουλειά που κάνει ο Τζόρνταν Χέντερσον στην ομάδα, παρά το γεγονός ότι είναι τραυματίας:

«Ο Τζόρνταν έχει ακόμα έναν απίστευτο ρόλο εκτός γηπέδου και στα αποδυτήρια. Δεν είναι ένας τόσο δύσκολος τραυματισμός, αλλά είναι δύσκολο να αποθεραπευτείς, επειδή αυτός ο τραυματισμός χρειάζεται χρόνο. Δεν είμαστε ούτε δευτερόλεπτο δίχως τον αρχηγό μας.

Η συνέντευξη Τύπου «έκλεισε» με τον Γιούργκεν Κλοπ να εκφράζει την άποψή του για το πως οι παίκτες έβλεπαν και θα βλέπουν από του χρόνου τη Λίβερπουλ:

«Τα τελευταία 10 χρόνια, η Λίβερπουλ πάντα ήταν ένας τεράστιος σύλλογος απ' έξω. Μπορώ να μιλήσω από τη γερμανική πλευρά, για τις άλλες ομάδες. Η Τσέλσι έχει τα χρήματα, η Μάντσεστερ Σίτι είναι ανερχόμενη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όλα αυτά. Η οπτική αυτή άλλαξε. Είμαστε ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ. Όλοι μπορούν να δουν απ' έξω πως η διάθεση είναι διαφορετική, κάποιοι άνθρωποι είναι διαφορετικοί.

Η βάση είναι ακόμα εδώ, όπως και το μέγεθος και η δύναμη του συλλόγου και μετά υπάρχει και η προοπτική του παίκτη. Αυτό έχει πραγματικά αλλάξει. Το αισθανόμαστε, αλλά πρέπει να το δουν πριν πάρουν μία απόφαση.

Πήραμε μία απόφαση, επειδή πάντα έτσι είναι σε αυτές τις συζητήσεις, δίνεις το 100% και μετά ο παίκτης λέει ''ακούγεται καλό, αλλά...''. Το Γ' Πλάνο πρέπει να το προχωρήσεις όταν το Α' Πλάνο και το Β' Πλάνο δεν είναι εκεί. Αλλά οι παίκτες είναι πραγματικά θετικοί φέτος σε σχέση με παίκτες. Είδαν τον τρόπο μας και είδαν το ποδόσφαιρο. Το Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι το κερασάκι στην Τούρτα. Εάν το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μοναδικός λόγος για έναν παίκτη να έρθει, δεν εχει σημασία για εκείνον ή για εμάς»

 

Πηγή:england365.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X