ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Κάιτ μετά το έπος!

Γύρισε… σπίτι για να επαναφέρει την Φέγενορντ στην κορυφή του ολλανδικού ποδοσφαίρου, το κατάφερε μετά από 18 χρόνια και πλέον ο –θρυλικός για το κλαμπ- Ντιρκ Κάιτ κρέμασε τα παπούτσια του!

Τίτλοι τέλους για τον Ντιρκ Κάιτ, τρεις μέρες μετά το πρωτάθλημα που πανηγύρισε με την Φέγενορντ!

Σχεδόν σε ηλικία 37 ετών, ο Ολλανδός άσος αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, έχοντας πετύχει το στόχο του: Να επαναφέρει την αγαπημένη του ομάδα στην κορυφή του ολλανδικού ποδοσφαίρου!

«Είναι μία δύσκολη απόφαση, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνω» ανέφερε σχετικά ο άνθρωπος, που την τελευταία αγωνιστική σημείωσε χατ-τρικ και «χάρισε» την κούπα στην ομάδα του Ρότερνταμ ύστερα από 18 χρόνια!

Ο Κάιτ (ή Κάουτ ή… όπως αλλιώς τον λένε) είχε το φινάλε που κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται. Και είναι αλήθεια πως πραγματοποίησε μία καθόλα αξιόλογη πορεία. Ξεκίνησε από την Ουτρέχτη και το 2003 πήγε στην Φέγενορντ. Ύστερα από τρία χρόνια πήρε μεταγραφή στην Λίβερπουλ, εκεί όπου παρέμεινε ως το 2012, προτού συνεχίσει στην Φενέρμπαχτσε μέχρι πριν δύο χρόνια. Τότε αποφάσισε να γυρίσει… σπίτι και να φτιάξει τον μύθο του, αφού είναι δεδομένο πως πλέον θα θεωρείται εκ των θρύλων του κλαμπ!

Υπήρξε διεθνής με την εθνική Ολλανδίας, όντας φιναλίστ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα είχε τερματίσει στην τρίτη θέση με τις «τουλίπες».

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση