ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κουτίνιο: «Ευτυχισμένος που με θέλει η Μπαρτσελόνα»

Πανευτυχής με το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ, Φιλίπε Κουτίνιο, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως προτεραιότητα του τη δεδομένη στιγμή αποτελεί η Λίβερπουλ.

Ο Φιλίπε Κουτίνιο συνέβαλλε τα μέγιστα στην άνετη επικράτηση με 4-0 της Λίβερπουλ έναντι της Γουέστ Χάμ, με το Βραζιλιάνο να πετυχαίνει δύο γκολ και να μοιράζει μία ασίστ.

Η εξαιρετική φόρμα του Κουτίνιο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πληθώρας ευρωπαϊκών συλλόγων, με τη Μπαρτσελόνα να καραδοκεί για την απόκτησή του.

Ο ίδιος δήλωσε κολακευμένος από το ενδιαφέρον των «μπλαουγκράνα», εκλαμβάνοντας το ως επισφράγισμα της σκληρής του δουλείας.

«Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον πλανήτη, αλλά αν έρθει πρόταση θα περάσει πρώτα από τον μάνατζέρ μου. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στο γήπεδο.

Έχω συμβόλαιο με την ομάδα, απομένουν δύο παιχνίδια και έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να συγκεντρωθώ στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος που ένας σπουδαίος σύλλογος με θέλει, καθώς επιβραβεύεται η σκληρή μου δουλειά.

Η Λίβερπουλ ωστόσο είναι επίσης σπουδαίος σύλλογος και είναι χρέος όλων να τη φέρουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο Βραζιλιάνος.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση