ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένας… Βίκινγκ για τη Λίβερπουλ!

Μία εξαιρετική περίπτωση κεντρικού αμυντικού «ψήνει» η Λίβερπουλ!

Όπως γράφουν στην Αγγλία, οι «κόκκινοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Φενέρμπαχτσε για τον Σίμον Κιάερ! Ο 28χρονος Δανός, που αγωνίζεται στην Τουρκία από το 2015, έβγαλε… μάτια φέτος και γενικά, έχει ανεβάσει κατά πολύ τις… μετοχές του την τελευταία διετία, όπου αγωνίζεται στη γειτονική μας χώρα, με το κόστος του να αγγίζει τα 17 εκατομμύρια ευρώ!

Ο βραχύσωμος κεντρικός αμυντικός (1,90μ.) είναι βασικός και αναντικατάστατος στην εθνική του ομάδα από το 2009 (59 συμ./3 γκολ), ξεκινώντας την καριέρα του στη Μίντιλαντ. Ακολούθησαν Παλέρμο, Βόλφσμπουργκ, Ρόμα (δανεικός από τη γερμανική ομάδα), Λιλ και Φενέρ, με τον Κιάερ να έχει συνεχώς «γεμάτες» σεζόν.

Φέτος, ίσως τον θυμάστε από την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Φενέρ, στο «Ολντ Τράφορντ», στην αναμέτρηση για τους ομίλους του Europa League, όταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τον έπιασε από τον λαιμό!

Σύμφωνα με όσα τονίζουν στο Νησί, αν η Λίβερπουλ… σκάσει, περίπου, 20 εκατομμύρια ευρώ στους Τούρκους, θα κάνει δικό της τον παίκτη και θα έχει, τρία χρόνια μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Άγκερ, ξανά Δανό… ογκόλιθο στην άμυνά της.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση