ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρκούσε η γκολάρα του Τσαν

Το τρομερό γκολ του Εμρέ Τσαν ήταν αρκετό για να πάρει η Λίβερπουλ τη νίκη με σκορ 1-0 σε ένα πολύ κακό παιχνίδι με αντίπαλο τη Γουότφορντ στο «Vicarage Road». Κρατιούνται στις θέσεις της απευθείας συμμετοχής στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ οι «κόκκινοι». Δοκάρι στις καθυστερήσεις οι «hornets»! 

Το γκολ του Εμρέ Τσαν έφτιαξε ολόκληρη τη βραδιά στο «Vicarage Road». Ένα παιχνίδι που δεν είχε να παρουσιάσει απολύτως τίποτα θετικό στο αγωνιστικό του κομμάτι μέχρι και το 40ο λεπτό, έγινε πολύ διαφορετικό όταν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι ο Γερμανός χαφ της Λίβερπουλ έκανε το 1-0. Μέχρι τότε, οι «κόκκινοι» είχαν παγώσει με το πρόβλημα που αποκόμισε πολύ νωρίς ο Κουτίνιο κι αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο 12', ενώ και η Γουότφορντ είχε αναγκαστική αλλαγή με τον Μπρίτος στο 19'. Ο Τσαν έκανε το πρώτο σουτ προς τον στόχο στο 20ο λεπτό, με τον Γκόμες ν' αντιδρά, όμως, ήταν τόσο... σπάνιες οι παρουσίες παικτών με τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή που τίποτα δεν έδειχνε ότι μπορούσε να οδηγήσει σε γκολ. Στο 41', λίγο πριν οι φιλοξενούμενοι πάρουν το προβάδισμα, ο Λαλάνα είχε δοκάρι σε «ριμπάουντ» από κακό διώξιμο του Γκόμες σε εκτέλεση κόρνερ.

Εντελώς διαφορετική η εικόνα του δευτέρου μέρους, με τη Λίβερπουλ να παίρνει ολοκληρωτικά τον έλεγχο και τον Γκόμες να έχει αρκετή δουλειά από τα πρώτα λεπτά, αφού έπρεπε να επέμβει σε προσπάθειες των Μίλνερ και Ορίγκι. Ο τελευταίος, στο 57΄είχε καλό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ήταν χαμηλό και ο πορτιέρο της Γουότφορντ σε ετοιμότητα για να μπλοκάρει. Στο γήπεδο επικρατούσε απόλυτη ησυχία, με τους οπαδούς των «hornets» να βλέπουν την ομάδα τους σε πολύ δύσκολη κατάσταση να προσπαθεί ν' αποφύγει το δεύτερο γκολ, με τους γηπεδούχους να στέλνουν απλά κάποιες μπάλες στα καρέ του Μινιολέ όποτε τους δινόταν η ευκαιρία. Στο 68' ο Καπού υποχρέωσε τον Βέλγο γκολκίπερ σε απόκρουση, για να χάσει σπουδαία ευκαιρία στο 76' ο Λαλάνα όταν από την κούραση και την ολιγωρία δεν κατάφερε να τελειώσει ιδανικά μια φάση που «μύριζε» γκολ. Από... σεβασμό στους οπαδούς της και τη φανέλα της, η Γουότφορντ επιχείρησε να ψάξει κάτι στο φινάλε του ματς. Ο Γιάνμαατ έκανε ένα γέμισμα – σουτ που μπέρδεψε τον Μινιολέ αλλά δεν ήταν επικίνδυνο, ο Μάτιπ στο 88' απείλησε την εστία των γηπεδούχων σε προώθησή του, ο Στάριτζ στο 90' είδε τον Γκόμες να του λέει «όχι» και το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, αφού ο Πρεντλ στο 94' είχε δοκάρι σε μονοκόματο αριστερό σουτ!

Πηγή: england365.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X