ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κλοπ για Μανέ

Εξαιρετικά απίθανο φαντάζει το ενδεχόμενο ο Σάντιο Μανέ να αγωνιστεί ξανά με τη Λίβερπουλ στην τρέχουσα σεζόν, ενώ ο τεχνικός των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο Σενεγαλέζος επιθετικός αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο.

Ο 24χρονος διεθνής απουσίασε από την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Μπόρνμουθ, λόγω του τραυματισμού που υπέστη το περασμένο Σάββατο, στο δεύτερο μέρος του νικηφόρου (3-1) ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ με την Έβερτον στο «Άνφιλντ». Ο Κλοπ ρωτήθηκε σήμερα για την κατάσταση της υγείας του Μανέ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Στόουκ Σίτι, και ο Γερμανός προπονητής δήλωσε ότι θα είναι «σχεδόν αδύνατο» να επιστρέψει ο παίκτης πριν από τη λήξη της σεζόν.

«Ο Σάντιο, είμαστε αρκετά σίγουροι, θα χρειαστεί επέμβαση. Δεν είμαστε 100% σίγουροι πότε θα συμβεί αυτό, αλλά στη συνέχεια είναι ξεκάθαρο ότι η σεζόν του έχει τελειώσει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κλοπ και συνέχισε: «Στην πραγματικότητα, αυτό περίμενα όταν είδα το βίντεο μετά τον αγώνα. Νόμιζα ότι ήταν τυχερός μέσα σε αυτήν την κατάσταση που δεν συνέβησαν περισσότερα πράγματα, αλλά τώρα είμαστε κοντά στο τέλος της σεζόν και αυτό σημαίνει ότι θα είναι σχεδόν αδύνατο να παίξει ξανά αυτή τη σεζόν. Όμως, στη συνέχεια θα έχει ένα μεγάλο διάλειμμα και θα είναι έτοιμος για την επόμενη σεζόν, επομένως αυτά είναι τα μόνα καλά νέα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση