ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σφήνα» για Τεό Ερνάντεθ

Την ώρα που όλοι στην Ισπανία ασχολούνται με το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Τεό Ερνάντεθ της Ατλέτικο, η Λίβερπουλ φαίνεται διατεθειμένη να «χρυσώσει» τον νεαρό Γάλλο για να τον φέρει στην Αγγλία. 

Ο Τεό Ερνάντεθ κάνει καταπληκτική σεζόν με τα χρώματα της Αλαβές, στην οποία αγωνίζεται δανεικός απ’ την Ατλέτικο Μαδρίτης, τραβώντας έτσι την προσοχή της Ρεάλ. 

Οι Μαδριλένοι δεν φαίνονται να προβληματίζονται απ’ την ρήτρα του νεαρού «ροχιμπλάνκο», η οποία είναι στα 24 εκατομμύρια ευρώ, όμως φαίνεται πως υπάρχει και ενδιαφέρον από… Αγγλία μεριά. 

Συγκεκριμένα, ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Ser, αποκάλυψε πως η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή και είναι διατεθειμένη να του προσφέρει συμβόλαιο με αποδοχές πέντε εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, δηλαδή τα… πενταπλάσια από αυτά που λαμβάνει αυτήν στη στιγμή! 

Μένει ασφαλώς να δούμε εάν το ενδιαφέρον αυτό θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση, με την Ατλέτικο πάντως να προτιμά να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή οπουδήποτε αλλού εκτός απ’ την συμπολίτισσα Ρεάλ. 

Όπως και να έχει, το σήριαλ «Τεό Ερνάντεθ» φαίνεται πως θα έχει πολλά… επεισόδια ακόμα!

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X