ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νοκ άουτ ο Μανέ

Οριστικά νοκ άουτ από τον αυριανό αγώνα με την Μπόρνμουθ τέθηκε ο Σάντιο Μανέ, όπως επιβεβαίωσε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Ο ακραίος μεσοεπιθετικός των «κόκκινων» χτύπησε στο τοπικό ντέρμπι με την Έβερτον, το περασμένο Σάββατο, ωστόσο, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις για να προσδιοριστεί ακριβώς το μέγεθος του τραυματισμού του καθώς το αιμάτωμα που υπάρχει δεν έχει υποχωρήσει 100%.

Ο Κλοπ, μάλιστα, που επίσης παραδέχθηκε ότι εκτός μάχης έχουν τεθεί και οι Τζόρνταν Χέντερσον, Άνταλ Λαλάνα, αλλά επιστρέφει ο Ντάνιελ Στάριτζ, επισήμανε ακόμη ότι «είναι πιθανό ο Μανέ να μη μπορέσει να βοηθήσει άλλο την Λίβερπουλ στο υπόλοιπο της περιόδου».

Ερωτηθείς για το αν ο τραυματισμός μπορεί να σημαίνει «τέλος σεζόν» για τον Αφρικανό, ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων» υποστήριξε: «Δυστυχώς αυτό είναι πιθανό, αλλά γιατί να πω κάτι τέτοιο ενώ δεν το γνωρίζω; Ο τραυματισμός του Μανέ δεν είναι ακόμη 100% ξεκάθαρος. Υπάρχει μία εκτίμηση και μία ακτινογραφία, αλλά πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη έως ότου ξεπρηστεί το γόνατό του».

Πρόσθεσε ακόμη ο Κλοπ: «Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως δεν θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό ματς. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία. Δεν είναι, πάντως, θετικά τα μηνύματα».

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση