ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν εφησυχάζεται ο Οριγκί

Να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό η Λίβερπουλ στις εναπομείνασες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ, όπως έκανε και στο παιχνίδι με την Έβερτον, θέλει ο Ντιβόκ Οριγκί, ενώ τόνισε πως ο ίδιος μπορεί να λογίζεται πλέον ως  βασική επιλογή στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ και όχι απλά ως μια μακροπρόθεσμη «επένδυση» για τον σύλλογο.

«Πάντα έλεγα πως θέλω να είμαι ένας κορυφαίος επιθετικός για την ομάδα και νιώθω πως μπορώ να είμαι τέτοιος. Θέλω να δείχνω στο γήπεδο πως δεν είμαι μια επιλογή για το μέλλον, αλλά για το παρόν», ανέφερε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων» ο Βέλγος φορ, για να συνεχίσει δίνοντας το... σύνθημα για δυναμικό κλείσιμο της χρονιάς στις οχτώ αγωνιστικές που μένουν:

«Η ομάδα έρχεται πάντα πρώτη και είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα, τους φιλάθλους και τον σύλλογο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε το μάξιμουμ των βαθμών και νομίζω πως έχουμε τα εργαλεία για να το πετύχουμε.

Κοινός στόχων όλων μας είναι να τερματίσουμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα, έχουμε ένα καλό σερί αγώνων και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

 

Πηγή:england365.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση