ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κινδυνεύει με μεταγραφικό εμπάργκο

Η Λίβερπουλ φημολογείται πως παραβίασε κανονισμούς της Πρέμιερ Λιγκ αναφορικά με μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή από την Στόουκ, κάτι που τη φέρνει αντιμέτωπη είτε με πρόστιμο είτε με μεταγραφικό εμπάργκο στις μικρότερες κατηγορίες.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Telegraph», το οποίο αναδημοσιεύτηκε αρκετά στην συνέχεια, οι «κόκκινοι» είχαν συμφωνήσει να πληρώνουν τα δίδακτρα ενός 12χρονου που απέκτησε από τους «πότερς», ωστόσο μετά από μια ενδεχόμενη αλλαγή στους κανονισμούς ενημέρωσαν την οικογένεια πως δεν θα της παρέχει χρηματική βοήθεια για το ιδιωτικό σχολείο του πιτσιρικά, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι.

Αυτό από μόνο του προφανώς και αποτελεί παραβίαση των κανονισμών, καθώς έως τα 16 του πρέπει να παρέχεται από τον εκάστοτε σύλλογο χρηματική ενίσχυση για την εκπαίδευση, και μπήκε αυτομάτως στο μικροσκόπιο της Πρέμιερ Λιγκ, που θα εξετάσει το ζήτημα και θα αποφανθεί.

Το ανακοινωθέν αναμένεται να αφορά είτε πρόστιμο για τον σύλλογο είτε μεταγραφικό εμπάργκο στις ακαδημίες, το οποίο ενδεχομένως να είναι με αναστολή.

Στη χειρότερη κατάσταση βρίσκονται οι γονείς του παίκτη (δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του αλλά στην πρώην ομάδα του θεωρούταν ως ένας από τους καλύτερους) οι οποίοι δεν μπορούν να καλύψουν τα έξοδα της εκπαίδευσης και... περιμένουν στο ακουστικό τους. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο μικρός δεν μπορεί να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα -κάτι που λογικά θα έλυνε τα όποια ζητήματα- έως ότου η Λίβερπουλ να καταθέσει 50.000 λίρες ως αποζημείωση.

Πηγή: england365.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση