ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κλοπ: «Μπορεί και να μην βγούμε στο Champions League»

Η Λίβερπουλ στοχεύει στην πρώτη 4αδα της Premier League που οδηγεί στο Champions League, όμως ο Γιούργκεν Κλοπ δεν δείχνει και τόσο σίγουρος ότι η ομάδα του θα τα καταφέρει στο τέλος.

O 49χρονος τεχνικός των «κόκκινων» γνωρίζει πως τα πάντα μπορούν να συμβούν στον θαυμαστό κόσμο της Premier League, ειδικά από τη στιγμή που απομένουν 11 αγώνες, και δηλώνει πως δεν είναι σίγουρη η επιστροφή της ομάδας του στο Champions League, παρότι βρίσκεται σταθερά στην 4η θέση (σ.σ. 2 βαθμούς περισσότερους από την Άρσεναλ που έχει έναν αγώνα λιγότερο).

«Φυσικά και εξαρτάται από εμάς. Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι πρέπει να σκεφτόμαστε το πώς θα τα καταφέρουμε (σ.σ. να τερματίσουν στην πρώτη 4αδα). Αν θα είναι απογοήτευση σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουμε; Ναι, θα είναι γιατί νομίζουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν είναι πιθανό να μην τα καταφέρουμε; Ναι, εξαιτίας του πρωταθλήματος, των αντιπάλων και όλων αυτών. Είναι ο μεγάλος μας στόχος. Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Κλοπ, ο οποίος γνωρίζει τις δυσκολίες που θα συναντήσει η Λίβερπουλ.

«Οι πρώτες έξι ή επτά ομάδες δεν μπορούν να είναι σίγουρες ότι θα τερματίσουν στην πρώτη 4αδα. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν μέσα, μετά ήταν εκτός. Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια να παίξουμε. Για κανέναν δεν είναι σίγουρο. Όσο έχουμε πιθανότητες νομίζω ότι θα προσπαθούμε για το καλύτερο. Είναι υπέροχο να παίζεις εκεί (σ.σ. στο Champions League) και θα ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα», τόνισε ο Γερμανός κόουτς για την ενδεχόμενη επιστροφή των «κόκκινων» στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση