ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψάχνει «ανάσταση» η Λίβερπουλ

Το 2017 μπήκε με τον χειρότερο τρόπο για την Λίβερπουλ, η οποία (Φλεβάρη μήνα), ψάχνει μια… ανάσταση. Οι «κόκκινοι» έμειναν εκτός συνέχειας σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ, ενώ στο πρωτάθλημα αγνοούν τη νίκη σε πέντε αγώνες (τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν 13 βαθμούς πίσω από την κορυφή και πλέον να δίνουν μάχη για την τετράδα, που δίνει εισιτήριο για το Champions League. Μ’ αυτά και μ’ εκείνα, το παιχνίδι με την Τότεναμ έχει χαρακτήρα τελικού. Στον αντίποδα, οι «σπερς» είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, καθώς «τρέχουν» αήττητο εννιά αγώνων με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες, όντας μόνοι στη δεύτερη θέση και στο -9 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Οι «μπλε» μετά την εύκολη νίκη με 3-1 επί της Άρσεναλ, θέλουν να προσθέσουν άλλη μια νίκη στο ενεργητικό τους, προκειμένου να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Έχουν τα φόντα να το κάνουν απέναντι στη Μπέρνλι, η οποία, όμως, είναι «σκληρό καρύδι» στο γήπεδό της, καθώς έχει 9 νίκες σε 13 αγώνες.

Από εκεί και πέρα, η Άρσεναλ, που μετράει από δύο σερί ήττες, οι οποίες την έφεραν στο -12 από το ρετιρέ, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, υποδεχόμενη την Χαλ του Μάρκο Σίλβα, που προέρχεται από τον θρίαμβο επί της Λίβερπουλ. Ο Πορτογάλος προπονητής, που έχει δώσει θετικά δείγματα γραφής στο ξεκίνημα της θητείας του στις «τίγρεις», θέλει να επαναλάβει έναν θρίαμβο, όπως είχε κάνει πριν από περίπου ενάμισι χρόνο στο «Emirates», φορώντας την φόρμα του Ολυμπιακού.

Συνέχεια στη νίκη επί της Λέστερ, που την έφερε σε θέση Ευρώπης θέλει να δώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που φιλοξενεί τη Γουότφορντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα από τις 23 Οκτωβρίου 2016. Η συμπολίτισσα Σίτι, μετά την αγχωτική νίκη επί της Σουόνσι δοκιμάζεται εκτός έδρας από τη Μπόρνμουθ και τέλος, η περυσινή πρωταθλήτρια Λέστερ, η οποία δίνει μάχη για την παραμονή, ψάχνει απέναντι στη Σουόνσι την πρώτη νίκη, αλλά και το πρώτο της γκολ μέσα στο 2017, προκειμένου να «ανασάνει» βαθμολογικά.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Σάββατο, 11/02 (17:00)

Άρσεναλ-Χαλ (14:30)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουότφορντ
Μίντλεσμπρο-Έβερτον
Στόουκ-Κρίσταλ Πάλας
Σάντερλαντ-Σαουθάμπτον
Γουέστ Χαμ-Γουέστ Μπρομ
Λίβερπουλ-Τότεναμ (19:30)

Κυριακή, 12/2

Μπέρνλι-Τσέλσι (15:30)
Σουόνσι-Λέστερ (18:00)

Δευτέρα, 13/2

Μπόρνμουθ-Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

 

Πηγή: sport-fm.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση