ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αγωνία για Κουτίνιο, Χέντερσον

Κουτίνιο, Χέντερσον και Μάτιπ προπονήθηκαν κανονικά, με τον Γιούργκεν Κλοπ να μην γνωστοποιεί ωστόσο το αν θα βρίσκονται στη διάθεσή του για το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή.

«Φέρνουν ποιότητα. Χωρίς τον Κουτίνιο, χάνεις δημιουργία, τελείωμα. Είναι πολύ σημαντικός. Το ίδιο και με τον Χέντερσον, αλλά όταν δεν είναι διαθέσιμοι, δεν το σκέφτεται πολύ. Έπρεπε να βρούμε μία λύση και να σκεφτούμε τι κάναμε καλά. Είναι καλό που επέστρεψαν, εάν επιστρέψουν. Χέντερσον, Ματίπ και Κουτίνιο προπονήθηκαν την Τρίτη, αλλά πρέπει να περιμένουμε την αντίδρασή τους και μετά να φτιάξουμε την ενδεκάδα».

Φυσικά, ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε και για τον Ζοσέ Μουρίνιο:

«Ήταν πάντα αγωνιστικός. Είναι κορυφαίος, αλλά δεν είναι κάτι νέο, δεν πρέπει να εκπλησσόμαστε. Έχουμε τον ίδιο τρόπο εκνευρισμού. Πάμε εκεί για το αποτέλεσμα, κανένας άλλος λόγος. Πέρυσι, βρέθηκα για πρώτη φορά στο 'Ολντ Τράφορντ'. Ήταν έντονο με εξαιρετική ατμόσφαιρα».

Για τον Χένρικ Μχιταριάν, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Μπορούσια Ντόρτμουντ:

«Ο Μχιταριάν συνδυάζει τεχνική στο υψηλότερο τέμπο. Καλό τελείωμα, καλή συμπεριφορά, εργατικός Μπορεί να παίξει διαφορετικές θέσεις και είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, καμία αμφιβολία».

england365.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση