ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι ψάχνει ο Κλοπ

Μεταγραφές και αποχωρήσεις στο μπλοκάκι του Γερμανού τεχνικού.

Ο μεγάλος φετινός στόχος της Λίβερπουλ δεν είναι άλλος από την επιστροφή στο τσάμπιονς λιγκ, που θα τους δώσει και αυξημένα έσοδα αλλά και πιθανότητες να προσελκύσουν παίκτες πρώτης γραμμής.

Ο Κλοπ έχει ξεκαθαρίσει πως το Γενάρη δεν πρόκειται να γίνει κάποια δαπανηρή μεταγραφή, όμως για το Καλοκαίρι τα πράγματα είναι αλλιώς.

Επιμένοντας… γερμανικά, ο τεχνικός των «Κόκκινων» έβαλε στο μάτι τον επιθετικό της Λεβερκούζεν Τζούλιαν Μπραντ και το μεγάλο ταλέντο της Ντόρτμουντ Κρίστιαν Πούλισιτς. Ονόματα που ξεχωρίζουν στο γερμανικό πρωτάθλημα και είναι δεδομένο πως η Λίβερπουλ δε θα παίξει… μόνη της. Γερό χαρτί υπέρ της βέβαια, η παρουσία εκεί ενός προπονητή που θα τους εμπιστευτεί και εμπιστεύονται.

Για πιο… άμεσες εξελίξεις είναι το κεφάλαιο αποχωρήσεων με τον Μαμαντού Σακχό να είναι εδώ και καιρό στην έξοδο. Σαουθάμπτον, Σεβίλλη, Μπόρνμουθ, Σουόνσι και Γαλατασαράϊ ρώτησαν για τον παίκτη, όμως η τιμή των 20εκ. λιρών που ζητά η Λίβερπουλ τους αποθάρρυνε.

Άλλη μια περίπτωση που ίσως φύγει είναι αυτή του Λούκας Λέϊβα, με την Ίντερ να τον θέλει. Τον ζήτησε όμως ως δανεικό, κάτι που η Λίβερπουλ απέρριψε αφού για να τον δώσει ζητά χρήματα. Αν οι «Νερατζούρι» επανέλθουν με πρόταση για αγορά, είναι εφικτή μια συμφωνία αφού τόσο ο παίκτης θέλει να πάει κάπου να αγωνίζεται, όσο και η Λίβερπουλ θα σεβαστεί την προσφορά του και δε θα έχει παράλογες απαιτήσεις.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X