ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλοπ: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω»

Αδυνατώντας να εξηγήσει τους λόγους που η Λίβερπουλ απώλεσε δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της Σάντερλαντ (2-2), παρουσιάστηκε στην κάμερα του BBC ο Γιούρκγεν Κλοπ μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του κλήθηκε να δώσει δύο επίσημους αγώνες σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών, γεγονός που κατά τη γνώμη του διαδραμάτισε το δικό του ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα.

«Δεν είμαι σε θέση να εξηγήσω τους λόγους που δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν αυτό που έβλεπα. Η ομάδα πάλεψε πολύ αλλά δεν είμαι σίγουρος για το αν μπορούσαμε να φτάσουμε στο στόχο»

«Θέλουμε να παρουσιάσουμε καλύτερο ποδόσφαιρο όμως το σημερινό αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό και δεν ξέρω αν είναι εύκολο να βελτιωθούμε όταν καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε σε τόσο πιεστικό πρόγραμμα»

«Είπα στους παίκτες μου ότι και να μην ήθελαν να παίξουν στο σημερινό παιχνίδι δεν θα το έλεγα σε κανέναν. Κανείς τους όμως δεν ήρθε να μου δηλώσει απρόθυμος και αυτό είναι σίγουρα θετικό»

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση