ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκέψεις για Ντιέγκο Λόπες;

Με τα προβλήματα στη θέση του τερματοφύλακα να συνεχίζονται για την Liverpool, το ενδεχόμενο μίας κίνησης για απόκτηση κάποιου που θα καλύψει με συνέπεια τη θέση, δεν θεωρείται κάτι απίθανο. Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, το ίδιο πιστεύει και ο Jurgen Klopp, ο οποίος έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή του από την έλλειψη σταθερότητας του διδύμου τερματοφυλάκων των «Reds», Simon Mignolet και Loris Karius.

Σύμφωνα με το ισπανικό Pasion Futbol, o Jurgen Klopp κοιτάζει προς την Ιβηρική για να βρει κάποιον που θα λύσει μία και καλή τα προβλήματα κάτω από τα δοκάρια, τουλάχιστον για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Κι αυτός είναι ο Diego Lopez. O Καταλανός τερματοφύλακας, που ανήκει στη Milan, είναι δανεικός στην Espanyol, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική σεζόν, κρατώντας 7 φορές σε 14 παιχνίδια απαραβίαστη την εστία του.

Βέβαια, μόνο εύκολη δουλειά δεν θα είναι κάτι τέτοιο, αν όντως ισχύει, καθώς η Liverpool θα πρέπει να διαπραγματευθεί όχι μόνο με τη Milan,που έχει τον παίκτη, αλλά και με την Espanyol, καθώς ο δανεισμός του Lopez είναι μονοετής, με τον παίκτη να ανήκει στο δυναμικό της Καταλανικής ομάδας ως τις 30 Ιουνίου του 2017.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X