ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Βρέθηκα πολύ κοντά στη Λίβερπουλ»

Για την απόπειρα μετακίνησης του στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2014, που όμως «ναυάγησε» υπό τις πιέσεις της Μπάγερν να παραμείνει στο Μόναχο, μίλησε ο νυν άσος της Στόουκ, Σερντάν Σακίρι.

Έχοντας περιορισμένο αγωνιστικά ρόλο την περίοδο εκείνη στη γερμανική ομάδα, ο Σερντάν Σακίρι σκεφτόνταν έντονα το ενδεχόμενο μεταγραφής του στους «κόκκινους», κάτι που εν τέλει δεν έγινε, όπως δήλωσε στο «Football Italia».

«Εκείνο το καλοκαίρι, είχα προσφορές από την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ. Ήθελα να αφήσω τη Μπάγερν με κάθε κόστος. Αποφάσισα να πάω στη Λίβερπουλ, ο Μπρένταν Ρότζερς με είχε ήδη καλέσει μερικές φορές πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά η Μπάγερν με εμπόδισε.

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου σκέφτηκαν πως η κατάσταση θα άλλαζε, κάτι που δεν έγινε. Ο Τζιανλούκα Γκαουντίνο προτιμήθηκε στο πρώτο παιχνίδι. Αυτό ήταν φυσικά ένα σημάδι για μένα, και δεν κατάλαβα εν τέλει για ποιο λόγο ήθελαν τότε να με κρατήσουν οπωσδήποτε», σχολίασε ο Ελβετός διεθνής, ο οποίος αγωνίστηκε έκτοτε για μια σεζόν στην Ίντερ για να βρεθεί, από το 2015 μέχρι σήμερα, στη Στόουκ.

Πηγή: england365.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση