ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κίνδυνος τιμωρίας του Matip από την FIFA

Ο Joel Matip κινδυνεύει να τιμωρηθεί από την FIFA, καθώς αρνείται να συμμετάσχει στο Copa Africa, με την εθνική ομάδα του Καμερούν. Το Καμερούν απειλεί πως θα υπάρξει παρέμβαση της FIFA στο συγκεκριμένο θέμα, με τον Matip να υποστηρίζει πως δεν θέλει να παίξει στην εθνική ομάδα, λόγω προβλημάτων που είχε με το προηγούμενο τεχνικό προσωπικό.

Το όνομα του παίχτη, βρέθηκε στην λίστα με τους 35 παίχτες που θα διεκδικήσουν μια θέση, στην εθνική ομάδα του Καμερούν. Ο Matip όμως ενημέρωσε τον προπονητή του πως σκοπεύει να μείνει στο Liverpool, καθώς αυτή την περίοδο η ομάδα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς η μάχη για τον τίτλο της Premier League θα είναι σκληρή.

Ο Matip είναι ένας από τους επτά παίχτες, που αρνούνται να αγωνιστούν με την εθνική ομάδα του Καμερούν, ενώ και ο Allan Nyom της West Brom αρνήθηκε να λάβει μέρος στο τουρνουά.

Από την πλευρά της, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Καμερούν δήλωσε: Επτά παίχτες έχουν πάρει τηλέφωνο τον προπονητή για να τον ενημερώσουν για την μη διαθεσιμότητα τους. Ο Joel Matip δεν θέλει να παίξει αυτή την στιγμή στην ομάδα, λόγω της κακής εμπειρίας που είχε με το προηγούμενο τεχνικό επιτελείο. Αυτοί οι παίχτες βάζουν το προσωπικό τους συμφέρων πάνω από την εθνική ομάδα. Η Ομοσπονδία είναι σε θέση να αναλάβει δράση, σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA. Ωστόσο ο προπονητής, θέλει να καθησυχάσει τον κόσμο, καθώς θα έχουμε στην διάθεση μας, όσο το δυνατόν την καλύτερη ομάδα, αποτελούμενη από παίχτες με κίνητρα και δείχνουν αποφασισμένοι, ώστε να υπερασπιστούν τα χρώματα του Καμερούν.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X