ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μινιολέ για Κάριους

Την απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του συναγωνιστή του κάτω από την εστία της Λίβερπουλ, Λόρις Κάριους, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Βέλγος τερματοφύλακας των «ρεντς», Σιμόν Μινιολέ, τονίζοντας ότι ο Γερμανός ομοθεσίτης του δύναται να βγει κερδισμένος μετά την δυσάρεστη εμπειρία που βιώνει τον τελευταίο καιρό.

Μπορεί ο Μινιολέ να είχε απωλέσει (μέχρι το πιο πρόσφατο ματς με τη Μίντλεσπρο) τη θέση του βασικού γκολκίπερ, τη στιγμή που ο Κάριους έχει δεχθεί αρκετά τέρματα για τα οποία έφερε ευθύνη και για τα οποία συνακολούθως, δέχθηκε δριμεία κριτική, ωστόσο, ο 29χρονος τερματοφύλακας έσπευσε να δείξει αλληλεγγύη στον 23χρονο συνάδελφό του.

«Είμαστε συμπαίκτες, οφείλουμε να το ξεπεράσουμε μαζί όλο αυτό και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Δεν είναι ό,τι καλύτερο αυτό που περνάει ο Λόρις, αλλά είναι κάτι παραπάνω από ικανός και επαγγελματίας, ώστε να το αντιμετωπίσει και να μάθει από αυτό», ανέφερε αρχικά ο Σιμόν Μινιολέ και συνέχισε:

«Αυτό που βιώνει ο Κάριους είναι μέρος της δουλειάς και πρέπει να είναι ψυχικά δυνατός για να το αντιμετωπίσει. Κλείνω τα 29 σε λίγο, έχω περάσει από αυτό το στάδιο και δεν είναι ωραίο. Όμως, μόνο δυνατότερος μπορείς να βγεις από κάτι τέτοιο, ειδικά αν αγωνίζεσαι σε έναν σύλλογο όπως η Λίβερπουλ».

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X