ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πριν το τέλος του χρόνου

Πίσω για τις υποχρεώσεις της Λίβερπουλ λίγο πριν την έλευση του νέου έτους και το παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι ευελπιστεί πως θα προλάβει να είναι ο Φιλίπε Κουτίνιο, που βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας.

Ο Βραζιλιάνος σταρ των «κόκκινων» έχει λείψει πάρα πολύ στο παιχνίδι τους, απ' όταν και τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο παιχνίδι κόντρα στην Σάντερλαντ στο «Άνφιλντ», και πλέον κάτι ό,τι μπορεί για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.

Οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία ενάμιση μήνα και επιστροφή με το νέο έτος, με τον ίδιο να μην θέλει να χάσει ούτε μία ημέρα του 17, πιέζοντας για να αγωνιστεί ξανά στις 31/12.

«Υπάρχει ακόμη ελπίδα να είμαι πίσω σε αυτό το παιχνίδι. Η αποκατάσταση πάει πολύ καλά. Μπορώ να περπατάω χωρίς πατερίτσες πλέον και δουλεύω καλά με το ιατρικό επιτελείο. Είμαι χαρούμενος με την ανάρρωσή μου» είπε αρχικά και προσέθεσε:

«Αμέσως μετά το παιχνίδι είδα φωτογραφίες και βίντεο από τον τραυματισμό μου και φοβήθηκα. Αλλά μετά τις μαγνητικές, αν και φυσικά το αποτέλεσμα ήταν κακό, υπέθεσα ότι τελικά δεν πήγαν τόσο άσχημα όσο θα μπορούσαν. Φυσικά και απογοητεύτηκα. Είναι δύσκολο να τραυματίζεσαι και να βλέπεις τους υπόλοιπους να παίζουν ενώ είσαι έξω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X