ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κλοπ: «Φάουλ το πρώτο, τυχερό το δεύτερο γκολ της Ουέστ Χαμ»

Ξεκάθαρα δυσαρεστημένος από τους βαθμούς που απώλεσε η ομάδα του στο παιχνίδι με την Ουέστ Χαμ ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Λίβερπουλ:

«Προσπαθήσαμε τα πάντα. Το πρώτο γκολ της Ουέστ Χαμ ήταν φάουλ και το δεύτερο τυχερό. Ήταν μπροστά στο σκορ 2-1 κι εμείς είχαμε κάποιες εξαιρετικές επιθετικές καταστάσεις και έπρεπε να δημιουργήσουμε περισσότερες. Προσπαθήσαμε τα πάντα. Ήμασταν συχνά στην περιοχή τους, πολλές επιθέσεις. Αλλά μείναμε στην ισοπαλία και πρέπει να την δεχθούμε. Εμένα μου έμοιαζε σαν όλη η ομάδα να ήταν στην περιοχή τους. Θέλαμε και λίγη τύχη. Δεν αισθανόμαστε καλά με την ισοπαλία, δεν αισθανόμαστε καλά.

Αν είναι το ίδιο με την προηγούμενη εβδομάδα; Όχι αυτά τα παιχνίδια δεν συγκρίνονται. Ήρθαμε ισόπαλοι. Έχουμε καλή ομάδα. Τα γκολ θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ανάμεικτα συναισθήματα, παραμένει ένας βαθμός.

Για το πρώτο γκολ, μην κάνεις το φάουλ, μην χάνεις την μπάλα. Το δεύτερο ήταν άτυχο. Ο Μάτιπ έκανε εξαιρετικό ματς και σε εκείνη τη φάση δεν μπόρεσε να απομακρύνει. Ο Κάριους εξεπλάγην και ήταν πλέον αργά. Μπορούσε να βγάλει το φάουλ; Πρέπει να το ξαναδώ, το είδα μόνο στο ματς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση