ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H συμβουλή του Κλοπ

Ο Στίβεν Τζέραρντ μόλις χτες ανακοίνωση τη απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε να πει κάτι τόσο σε αυτόν, όσο και στον Ράιαν Γκιγκς αλλά και σε όλο το "οικοσύστημα" του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Τυπάρα ο Γιούργκεν Κοπ. Μετά την εκπληκτική τοποθέτηση-υπεράσπιση του Γουέιν Ρούνει από τα σκανδαλοθηρικά tabloid, ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ δεν παρέλειψε να... νουθετήσει τον Στήβεν Τζέραρντ, άλλους μεγάλους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές (Γκιγκς, Νέβιλ) αλλά και τους μετέχοντες του αγγλικού ποδοσφαίρου για το πως πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν προπονητές, οι πάλαι ποτέ μεγάλοι και αγαπητοί ποδοσφαιριστές...

"Ίσως μπορείτε να βοηθήσετε ώστε να βγουν περισσότεροι Άγγλοι τεχνικοί με το να τους αφήνετε να αρχίζουν από την αρχή και όχι από τη μέση ή το τέλος. Τα πρώτα μου χρόνια στην Μάινζ, ακόμα κι αν προπονούσα γυμνός, κανείς δεν θα το πρόσεχε –αν και δεν το έκανα. Τότε έκανα πολλά λάθη αλλά δεν είχα την προσοχή στραμμένη πάνω μου. Αυτό όμως δεν μπορώ να το αλλάξω για όλους.

Όλοι αναρωτιούνται στο Μάντσεστερ που θα πάει ο Γκιγκς; Αν θέλετε αυτούς τους τύπους στους πάγκους, αφήστε τους να δουλέψουν και μην τους αντιμετωπίζετε έχοντας στο μυαλό σας το πόσο μεγάλοι ποδοσφαιριστές υπήρξαν. Αυτή είναι μια μικρή συμβουλή από κάποιον που υπήρξε μέτριος ποδοσφαιριστής".

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση