ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έχασε ευκαιρίες και βαθμούς η Λίβερπουλ

Βαθμολογική απώλεια μετά από καιρό για την πρωτοπόρο της Premier League, Λίβερπουλ, η οποία είχε τις ευκαιρίες για να φύγει με τη νίκη από το «Σεντ Μέρι» κόντρα στη Σαουθάμπτον, αλλά τις σπατάλησε όλες! Το τελικό 0-0 κρατάει μεν τους «ρεντς» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς, ωστόσο δίνει στην Τσέλσι την ευκαιρία να την ξεπεράσει αν τη Δευτέρα νικήσει εκτός έδρας τη Μίντλεσμπρο.

Βεβαίως, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έβγαλε μόνη της τα μάτια της αφού είχε την ολοκληρωτική υπεροχή σε αυτό το ματς επί 90 λεπτά, όμως δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Έτσι, μετά από 3 σερί νίκες στην Premier και το καλύτερο ξεκίνημά της τα τελευταία 8 χρόνια μετρώντας παράλληλα 30 γκολ σε 11 αγωνιστικές, πλέον κινδυνεύει να πέσει από την 1η θέση όπου βρέθηκε για πρώτη φορά μετά τον Μάιο του 2014.

Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημά του, με την Λίβερπουλ να έχει την κατοχή της μπάλας και να ψάχνει το γκολ, αλλά και τη Σαουθάμπτον να βγαίνει στην κόντρα όποτε της δινόταν η ευκαιρία. Ωστόσο, συνολικά το ματς δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες αφού αφενός οι άμυνες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αφετέρου οι παίκτες των φιλοξενούμενων ήταν ιδιαιτέρως άστοχοι.

Η ομάδα του Κλοπ έφτασε κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο με τον Μανέ στο 28' και τον Βαϊνάλντουμ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά και σε άλλες πέντε στο δεύτερο 45λεπτο. Αρχικά με την κλασική διπλή χαμένη ευκαιρία του 49ου λεπτού με τα σουτ των Μανέ (απέκρουσε ο Φόστερ) και Κουτίνιο (άουτ), έπειτα με τους Ματίπ (58'), Φιρμίνο (66') και Κλάιν (80') να αστοχούν επίσης και τέλος με την επίσης κλασική ευκαιρία του Φιρμίνο ο οποίος νικήθηκε και πάλι από τον Φόρστερ στο 82'.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X