ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ντύθηκε Άγιος Βασίλης για να... κρυφτεί

Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα μπαίνουμε σιγά σιγά και ο Γιούργκεν Κλοπ θυμήθηκε μια χιουμοριστική ιστορία από την περίοδο που ήταν προπονητής στη Μάινζ.

Δεν ήταν πάντα εύκολα για τον Γερμανό προπονητή. Υπήρξαν και δύσκολες στιγμές όταν η ομάδα του δεν πήγαινε καλά και ο ίδιος έπρεπε να κυκλοφορεί μεταμφιεσμένος για να μην τον αναγνωρίσουν οι οπαδοί και αρχίσει το... κράξιμο.

Ευτυχώς, την περίοδο των Χριστουγέννων η μεταμφίεση είναι πιο εύκολη καθώς κυκλοφορείς με στολή Άη Βασίλη και ουδείς ασχολείται μαζί σου! Αυτό έκανε και ο Κλοπ και κατάφερε να περάσει απαρατήρητος.

«Θυμάμαι ότι είχαμε φτάσει στην χειμερινή διακοπή και είχαμε μόνο έντεκα βαθμούς. Ήμαστε στην τελευταία θέση. Κάποιοι φίλοι μας είχαν καλέσει σε ένα πάρτι, αλλά εγώ είχα θέμα. Δεν ένιωθα καλά, δεν ήθελα να είμαι ανάμεσα σε κόσμο, ο οποίος θα με έβλεπε να διασκεδάζω ενώ η ομάδα δεν πήγαινε καλά. Κι έτσι ντύθηκε Άγιος Βασίλης και κατάφερα όντως να περάσω απαρατήρητους στους περισσότερους.

Βέβαια, αργότερα κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες και οι εφημερίδες έγραφαν 'Να πως γιορτάζει ο Κλοπ την τελευταία θέση'. Προφανώς και δεν γιόρταζα, αλλά η εικόνα δεν ήταν καλή» αποκάλυψε ο Κλοπ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση