ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το πλάνο του Κλοπ για την Πρέμιερ Λιγκ

Η γερμανική εφημερίδα «Bild» αποκαλύπτει το πλάνο του Γιούργκεν Κλοπ με στόχο να κατακτήσει η Λίβερπουλ τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ.

Τα εθνικά πρωταθλήματα αρχίζουν ξανά μετά την διακοπή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας και οι «κόκκινοι» θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν πριν από δύο εβδομάδες.

Mετά τις πρώτες έντεκα αγωνιστικές, η Λίβερπουλ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 26 πόντους, ενώ την ακολουθούν η Τσέλσι με 25 και η Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ που έχουν από 24. 

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αντιμετωπίζει για την 12η αγωνιστική τη Σαουθάμπτον και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για νέο τρίποντο. Ωστόσο, ο Κλοπ κάνει ήδη τα πλάνα του για την μεταγραφική περιόδο του Ιανουαρίου και ελπίζει ότι με την προσθήκη τεσσάρων ποδοσφαιριστών, η Λίβερπουλ θα είναι έτοιμη για τον τίτλο, που οι οπαδοί της περιμένουν από το 1990.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το σχετικό ρεπορτάζ της «Bild», ο Γερμανός τεχνικός έχει ζητήσει την απόκτηση των Γιόναταν Τα (Λεβερκούζεν), Μαχμούντ Nταχούντ (Γκλάντμπαχ), Έκτορ Ερέρα (Πόρτο) και Σαρντάρ Αζμούρ (Ροστόφ).

Δεν είναι, βέβαιο, ότι θα αποκτηθούν και οι τέσσερις, ωστόσο η διοίκηση της Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερο βαθμό τις απαιτήσεις του Κλοπ για την ενίσχυση της ομάδας.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση