ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιστρέφει, αλλά για Νιούκασλ ο Τζέραρντ;

O Στίβεν Τζέραρντ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και οι φήμες οργιάζουν ότι επιστρέφει στην Αγγλία για να φορέσει τη φανέλα της Νιούκαστλ.

«Ιδιαίτερο μέρος, απίθανη θέα. Θα μου λείψεις Λος Άντζελες» ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της ανάρτησης του Άγγλου μέσου στα social media. Και τώρα τι θα κάνει ο Τζέραρντ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν δεν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο;

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ είχε ανοίξει την πόρτα της επιστροφής του παίκτη στη Λίβερπουλ, ωστόσο αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

«Ο Στίβεν Τζέραρντ είναι πάντα ευπρόσδεκτος στην Λίβερπουλ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο. Όλα όσα έχουμε πει μεταξύ μας, θα μείνουν έτσι. Έτσι είναι ο Στίβι, έτσι είμαι κι εγώ. Αλλά κανείς δεν θα πρέπει να ανησυχεί μην τυχόν δεν υπάρχει χώρος για τον Στίβεν Τζέραρντ. Όχι. Όλα θα πάνε καλά, 100%» ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού.

Στην Αγγλία φαντάζουν επικρατέστερα σενάρια αυτά της συνεργασίας του Τζέραρντ με δύο πρώην προπονητές του στους «κόκκινους»: με τον Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος είναι στην τεχνική ηγεσία της Σέλτικ, ή με τον Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος κάθεται στον πάγκο της Νιούκασλ.

Τα ρεπορτάζ δίνουν ως πιθανότερο προορισμό του τον σκωτσέζικο σύλλογο, την ώρα που τα γραφεία στοιχημάτων ποντάρουν περισσότερο προς την μετακίνησή τους στις «καρακάξες». 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση