ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ξεκούραστες και φορτσάτες!

Η σύνοψη της 11ης αγωνιστικής της πρέμιερ λιγκ φέρνει τις δυο ομάδες που δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις να μοιράζονται την κορυφή και μάλιστα πετυχαίνοντας ευρείες και εντυπωσιακές νίκες.

Η Λίβερπουλ έχει εφτά νίκες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της και μάλιστα σκοράροντας κατά ριπάς, αφού έβαλε 25 γκολ στα παιχνίδια αυτά! Η Ουότφορντ μάζεψε τα περισσότερα από όλες με έξι. Για πρώτη φορά φέτος είναι στην κορυφή του πίνακα με 26 πόντους, απολογισμός εξαιρετικός. Τον κλασικό φορ ο Κλοπ δεν τον έχει στην ενδεκάδα, όμως οι σφαιράτοι Κουτίνιο, Φιρμίνιο, Μανέ και ο… σερβιτόρος Λαλάνα κάνουν τη δουλειά μια χαρά. Πίσω έχει ασφαλώς θέματα, αλλά είναι και θέμα του τρόπου παιχνιδιού της. Η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σουθάμπτον είναι το πρώτο της τεστ για να δούμε αν μπορεί να αντέξει την κορυφή.

Πίσω της η Τσέλσι που έχασε μεν τα δυο ντέρμπι σερί με Λίβερπουλ και Άρσεναλ με κάκιστες εμφανίσεις, όμως έκτοτε άρχισαν τα πάρτι. Πέντε σερί νίκες, όλες με μηδέν παθητικό και 16 γκολ στο ενεργητικό είναι νούμερα πολύ εντυπωσιακά για το επίπεδο της πρέμιερ. Ο Κόντε είχε προβλήματα να παρουσιάσει μια ομάδα σφικτή πίσω στο ξεκίνημα, όταν το κατάφερε μαζεύει συνεχώς τα αποτελέσματα. Στους 25 βαθμούς οι «Μπλε» που έχουν μπροστά δύσκολα παιχνίδια με Σίτι και Τότεναμ.

Υποχώρηση για Άρσεναλ και Σίτι, που έφερε εντός έδρας 1-1 με Τότεναμ και Μίντλσμπρο και με 24 βαθμούς ακολουθούν. Για την Άρσεναλ ο αγώνας ήταν ντέρμπι, η Σίτι την πάτησε αφού δεν μπόρεσε να το καθαρίσει και στο τέλος ισοφαρίστηκε. 

Η Τότεναμ είναι στους 21 βαθμούς και παραμένει η μόνη αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα. Δεν είναι λίγο αν και έχει τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, και εφτά σε όλες τις διοργανώσεις, να κερδίσει. Η επιστροφή του Χάρι Κέιν στη δράση με γκολ από πέναλτι, είναι λύση σε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Τέλος η Μαν. Γιουνάϊτετ πήρε πράγματα από τις δυο μεγάλες της μεταγραφές για να κερδίσει τη Σουόνσι. Το -8 από την κορυφή όμως, σημαίνει πως έχει ακόμα πολλά να αποδείξει. Το εντός έδρας με την Άρσεναλ είναι μια καλή ευκαιρία. Σημειώνουμε το γκολ νο25000 στην ιστορία της πρέμιερ που σημείωσε ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς.

Δείτε τη βαθμολογία:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση