ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πολύ κακό για το τίποτα

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το σπουδαίο από πλευράς ονομάτων παιχνίδι του Άνφιλντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες των ποδοσφαιρόφιλων που το περίμεναν πώς και πώς. Δυο φάσεις όλες κι όλες άξιζαν ιδιαίτερης αναφοράς, αμφότερες για τους «κόκκινους» του Μέρσισαϊντ.

Η ομάδα του Κλοπ είχε τη μερίδα του λέοντος στον τομέα της κατοχής κυρίως μετά τα μισά του πρώτου ημιχρόνου, όμως η ανασταλτική συμπεριφορά της Γιουνάιτεντ δεν της επέτρεψε να βρει διαδρόμους για να απειλήσει την εστία του Ντε Χέα. Καλύτερη στιγμή της ήταν η κεφαλιά του Φιρμίνο στο 29’, την οποία μπλόκαρε εύκολα ο Ισπανός τερματοφύλακας, ενώ οι φιλοξενούμενοι από πλευράς τους δεν κατάφεραν να προβληματίσουν σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους τον Κάριους.

Η υπεροχή της Λίβερπουλ διατηρήθηκε και στο δεύτερο μέρος, με τη διαφορά ότι σε αντίθεση με το πρώτο 45λεπτο βρήκε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει και να πάρει το ματς. Εντούτοις, ο Ντε Χέα με εκπληκτικές επεμβάσεις σε 59’ και 71’ στα σουτ των Τσαν και Κουτίνιο κράτησε απαραβίαστη την εστία του και, κατά συνέπεια, τη λευκή ισοπαλία για την οποία έδειξε να παίζει η ομάδα του.

Συνθέσεις
Λίβερπουλ: Κάριους, Κλάιν, Ματίπ, Λόβρεν, Μίλνερ (86’ Μορένο), Χέντερσον, Τσαν, Κουτίνιο, Φιρμίνο (85’ Οριζί), Μανέ, Στάριτζ (60’ Λαλάνα).
Μάντεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Μπαϊγί, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Φελαϊνί, Πογκμπά, Ερέρα, Ράσφορντ (77’ Ρούνι), Γιανγκ (90+2’ Σο), Ιμπραΐμοβιτς.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση