ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η μάχη που περιμένουν όλοι

Η 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ «κλείνει» με την σούπερ αναμέτρηση μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αμφότερες θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, με τους «κόκκινους» να βρίσκονται στο -3 από την κορυφή, την ώρα που η αρμάδα του Ζοσέ Μουρίνιο γνωρίζει πως δεν πρέπει να χάσει, μένοντας από νωρίς πίσω στην κούρσα.

Στο ματς της περασμένης αγωνιστικής, η Σουόνσι ναι μεν προηγήθηκε με τον Φερ (8’), όμως, η Λίβερπουλ «ξύπνησε» στο 2ο ημίχρονο κι επικράτησε με τους Φιρμίνο (54’) και Μίλνερ (84’ πέν.), παίρνοντας εν τέλει ακόμα μία νίκη.

Η αλήθεια είναι πως πέρασαν δύσκολα από την έδρα των «κύκνων» όμως μέχρι στιγμής έχουν δείξει πως τα ντέρμπι ταιριάζουν περισσότερο στους «κόκκινους». Η πίεση και η διαρκής κινητικότητα των παικτών του Γιούργκεν Κλοπ είναι πλεονέκτημα, όμως αμυντικά υπάρχουν ακόμα αρρυθμίες, την ώρα που το παρελθόν απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δυσμενές.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» από την άλλη, έχασαν πάμπολλες ευκαιρίες την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στη Στόουκ, ειδικά στο πρώτο μέρος. Προηγήθηκε με τον Μαρσιάλ (69’), όμως οι «πότερς» ισοφάρισαν με τον Άλεν (82’).

«Πέταξε» έτσι δύο βαθμούς στο «Μπριτάνια» και πλέον ενόψει του ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ καλείται να μην χάσει άλλο έδαφος στη «μάχη» του τίτλου. Οι μέχρι στιγμής εμφανίσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι πειστικές, εμφανίζοντας πρόβλημα ειδικά στην άμυνα. Την ίδια ώρα, ο Ζοσέ Μουρίνιο ακόμα δεν έχει βρει το ιδανικό επιθετικό σχήμα.

Αγωνιστικά νέα:

Λίβερπουλ:

Τελευταία στιγμή αναμένεται να κριθεί η συμμετοχή των Ντέγιαν Λόβρεν και Ναθάνιελ Κλάιν στο ματς απέναντι στη Γιουνάιτεντ.

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή τον Βαϊνάλντουμ και Λαλάνα, δίχως ωστόσο να αποκλειστεί από τον Γιούργκεν Κλοπ η παρουσία τους στο παιχνίδι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Στη διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκονται οι Λουκ Σο και Χένρικ Μχιταριάν, με τον πρώτο να αναμένεται στο βασικό σχήμα της ομάδας του.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ:

Κάριους, Κλάιν, Λόβρεν, Μάτιπ, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Λαλάνα, Κουτίνιο, Μανέ, Φιρμίνο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Ντε Χέα, Βαλέντσια, Μπεϊλί, Σμόλινγκ, Σο, Χερέρα, Πογκμπά, Ράσφορντ, Μάτα, Λίνγκαρντ, Ιμπραΐμοβιτς

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X