ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ ενάντια στην καφρίλα

Κοινή ανακοίνωση με την οποία καλούν τους οπαδούς τους να αποφύγουν οποιασδήποτε μορφής προσβλητική ή ρατσιστική συμπεριφορά στο μεταξύ τους παιχνίδι εξέδωσαν Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενόψει του μεταξύ τους αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας.

Αναλυτικά:

«Οι δύο ομάδες, οι οπαδοί τους και οι φίλοι του ποδοσφαίρου σε ολόκληρο τον κόσμο ανυπομονούν γι' αυτό το ιστορικό και παθιασμένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τους μεγαλύτερους και παλαιότερους αντιπάλους του αθλήματος.

Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων μας και ζητάμε από όλους τους φιλάθλους να δείξουν σεβασμό και να απαλείψουν κάθε μορφής προσβλητική και ρατσιστική συμπεριφορά από τον αγώνα.

Αν οποιοσδήποτε φίλαθλος βρεθεί να προβαίνει σε οποιασδήποτε μορφής προσβλητική η ρατσιστική συμπεριφορά από το προσωπικό του γηπέδου ή το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης, τότε θα οδηγηθεί άμεσα εκτός γηπέδου, θα κινδυνεύσει με σύλληψη, ποινική δίωξη και θα αναφερθεί στις αρχές σύμφωνα με τους κανονισμούς του γηπέδου. Πρόκειται για αγώνα μοναδικό στο πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ και ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για την συνεχή υποστήριξη σε αυτό τον σημαντικό τομέα του αθλήματος».

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση