ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η απάντηση του Κλοπ στον Σακό

Η ώρα για το ξεκαθάρισμα του μέλλοντος του Μαμαντού Σακό στην Λίβερπουλ, θα έρθει όταν το αποφασίσει ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως τόνισε ο τελευταίος.

Ο προπονητής των «κόκκινων» κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να απαντήσει στα παράπονα του 26χρονου ποδοσφαιριστή τα οποία εξέφρασε μέσω social media και αφορούσαν τον –εδώ και περίπου 2 μήνες- αποκλεισμό του από την ομάδα.

«Με ενημέρωσαν πως υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να γνωρίζω. Η αλήθεια είναι ότι την ημέρα του αγώνα είμαι σε απόλυτα ακατάλληλη διάθεση να ασχοληθώ με τέτοιου είδους θέματα. Ξέρω πως κάτι βγήκε σε ένα πράγμα που δεν χρησιμοποιώ (σ.σ. snapchat)», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής και συνέχισε: «Όμως τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσω γι’ αυτό. Ξέρω πως στις περισσότερες περιπτώσεις στην ζωή έχει λογική να μιλάς για κάτι όταν μπορεί να δώσεις μια σωστή απάντηση. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα πότε θα έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αλλά δεν θα είναι τα Χριστούγεννα», κατέληξε.

Θυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια της περιοδείας της Λίβερπουλ στην Αμερική, ο Σακό είχε υποπέσει σε τρία παραπτώματα που είχαν ως αποτέλεσμα την πρόωρη επιστροφή του στην Αγγλία. Έκτοτε βλέπει την βασική ομάδα μόνο από την τηλεόραση…

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X