ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ξέσπασμα Σακό κατά Κλοπ!

Ο Γάλλος αμυντικός βρίσκεται εκτός πλάνων των «κόκκινων» από το καλοκαίρι, όταν και αρνήθηκε ν' αποχωρήσει με δανεισμό στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ωστόσο, φαίνεται ότι το... γυαλί είχε ραγίσει προ πολλού.

Έχοντας χάσει το τελευταίο κομμάτι της περασμένης σεζόν λόγω της υπόθεσης με το ντόπινγκ, έχοντας αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών στην προετοιμασία κι έχοντας αναγκάσει τον Κλοπ να τον διώξει από το ταξίδι στις ΗΠΑ λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων, ο Σακό δεν δείχνει να έχει πλέον μέλλον στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Όσο κι αν το παλεύει, το ξέσπασμα που πραγματοποίησε τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσω social media, σβήνοντας όμως κάθε στοιχείο λίγη ώρα αργότερα, μάλλον τον τελειώνουν οριστικά από την ομάδα.

«Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από τη στιγμή που θεωρήθηκα έτοιμος να παίξω, όμως δεν με θέλουν ούτε στη δεύτερη ομάδα! Δεν ξέρω το γιατί... Ακόμα δουλεύω σκληρά σαν στρατιώτης και θέλω να μιλήσω στο γήπεδο. Υπάρχει κόσμος που πρέπει να καταλάβει την κατάσταση.

Είμαι χαρούμενος στη Λίβερπουλ και θέλω να πάρω την ευκαιρία μου να ξαναπαίξω για την ομάδα. Δέχομαι τις καταστάσεις, δεν δέχομαι όμως τα ψέματα. Ο κόσμος αξίζει να μάθει την αλήθεια. Ευχαριστώ για τη στήριξη» έγραψε ο Σακό στο snapchat και λίγο αργότερα έσβησε όλο το μήνυμα...

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση