ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκτός ο Τσαν με Τσέλσι

Τα ρεπορτάζ που ήθελαν τον Εμρέ Τσαν να βρίσκεται στην 18άδα της Λίβερπουλ στο ματς με την Τσέλσι δεν επιβεβαιώθηκαν, αφού όπως έγινε γνωστό έμεινε εκτός κάθως όπως φαίνεται ο βαθμός ετοιμότητας του δεν είναι ο επιθυμητός.

Ο Τούρκος μέσος δεν θα βρίσκεται στην 18άδα για τον αγώνα με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπρίτζ». Μπορεί να πήρε μέρος κανονικά στις προπονήσεις ωστόσο ο προπονητής του, Γίουργκεν Κλοπ δεν θα φαίνεται διατεθειμένος να ρισκάρει περαιτέρω.

Μιλώντας για το θέμα, ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε:

«Οι παίκτες που έπαιξαν στο προηγούμενο ματς, συν του Λόβρεν, είναι έτοιμοι να παίξουν. Όχι όμως και οι υπόλοιποι, λόγου χάρη ο Εμρέ. Δεν είναι τραυματίας πλέον, αλλά χρειάζεται να προπονηθεί κι άλλο.

Είχε μια δύσκολη προετοιμασία, ερχόμενος και αργότερα σε σύγκριση με τους άλλους λόγω του Euro. Μετά είχε τραυματισμό και μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί στα καλύτερα επίπεδα που μπορεί. Είναι φανταστικός παίκτης και χρειάζεται να τον κάνουμε 100% έτοιμο.

Έτσι θα κάνουμε μαζί του και έτσι θα κάνουμε και με τον Σακό. Όσον αφορά τον Κάριους προπονείται εδώ και μία εβδομάδα οπότε όλα καλά».

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X