ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κλοπ: Έχω ερωτευτεί τα πάντα στη Λίβερπουλ

Σε συνέντευξη του ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την αγάπη του για τη Λίβερπουλ, ενώ μίλησε και για τη Μπαρτσελόνα, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα παίζονται με τα δεύτερα.

Ο Γερμανός τεχνικός είχε στο μυαλό του το πρόσφατο φιλικό της ομάδας του με την Μπαρτσελόνα, έδειξε να είναι εντυπωσιασμένος από την έλλειψη κινήτρου των ποδοσφαιριστών των «μπλαουγκράνα».

«Την ώρα που οι ποδοσφαιριστές (της Μπαρτσελόνα) βρίσκονταν στο τούνελ πριν βγουν στους αγωνιστικό χώρο, τεντώνονταν, χάζευαν και χασμουριόντουσαν. Κερδίσαμε αλλά θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει πέντε γκολ», δήλωσε σε συνέντευξή του στη «Daily Mail».

Ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι η ομάδα από τη Καταλονία θα μπορούσε να αγωνίζεται στο Ισπανικό πρωτάθλημα με τα δεύτερα:

«Η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να παίζει το 50% των αγώνων της La Liga με την δεύτερη ομάδα. Ο Μέσι τρέχει κατά μέσο όρο 4,3 χιλιόμετρα ανά παιχνίδι και βάζουν 5 γκολ, λες και βρίσκονται σε στάδιο αποκατάστασης. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί σε ματς της Πρέμιερ Λιγκ».

Για να προσθέσει σχετικά με την επιλογή του να κάτσει στο τιμόνι της ομάδα του Μέρσισαϊντ:

«Η Λίβερπουλ χρειάζεται σταθερότητα στον πάγκο, έναν ακέραιο τύπο και εγώ είμαι τέτοιος. Δεν λέω ότι είμαι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, αλλά είμαι αρκετά καλός».

Ενώ αποκάλυψε ότι έχει ‘’ερωτευτεί’’ τα πάντα στη Λίβερπουλ:

«Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση. Ήταν η μόνη ομάδα για την οποία θα «έσπαγα» τις διακοπές μου. Είχα πολλές προσφορές αλλά μόλις ήρθε αυτή από την Λίβερπουλ, τις απέρριψα όλες. Έχω ερωτευτεί τα χρώματα, το γήπεδο, τους φιλάθλους... Είναι απίστευτο».

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση