ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον Κινέζων επενδυτών

24sports team

info@24sports.com.cy

Παρά τις διαψεύσεις τόσο από την πλευρά της Λίβερπουλ όσο και από την «Everbright», νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον αγοράς του συλλόγου από Κινέζους επιχειρηματίες, οι οποίοι μάλιστα φημολογείται πως θέλουν να αυξήσουν το μετοχικό κεφάλαιο στο 1 δις λίρες!

Αν και μόλις μία ημέρα νωρίτερα η «Everbright» αρνήθηκε πως προσπαθεί να αγοράσει τις μετοχές της Λίβερπουλ και περίπου έναν μήνα μετά την διάψευση και του «Fenway Sports Group» πως ο σύλλογος πωλείται (σ.σ αν και δεν είναι αρνητική η στάση του σε προσφορές για μειοψηφικό πακέτο μετοχών), το «Bloomberg» ισχυρίζεται πως όχι μόνο υπάρχει ενδιαφέρον αλλά στόχος είναι να αυξηθεί το μετοχικό κεφάλαιο κατά 250 εκατομμύρια.
¨

Οι νέες φήμες έρχονται λίγες ημέρες πριν εγκαινιαστεί το νέο «Main Stand» του «Άνφιλντ» που σε συνδυασμό με τα τηλεοπτικά στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν ανεβάσει την αξία των «κόκκινων». Σύμφωνα με το «Forbes» η αξία του συλλόγου ανέρχεται πλέον στα 1.16 δις λίρες, παρατηρώντας αύξηση της τάξης του 58% το τελευταίο έτος.

Πηγή: .england 365.gr

 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X