ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλοπ: Δεν θα ξανακάνουμε τέτοια λάθη

Ψύχραιμος φαίνεται να είναι ο Γιούργκεν Κλοπ ύστερα και από την ήττα της ομάδας του από την Μπέρνλι, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να ψαχτεί μανιωδώς για μεταγραφές.

Αμέσως μετά την ήττα της Λίβερπουλ βγήκαν στην φόρα μεταγραφικά σενάρια που ήθελαν τους «κόκκινους» να κινούνται άμεσα για στην μεταγραφική αγορά.

«Αν ένα παιχνίδι κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω στο μυαλό μου, θα ήμουν ένας ηλίθιος. Ξέρω πως γίνεται πολύς λόγος για έναν αριστερό μπακ, αλλά για έναν μέσο; O Εμρέ Τσαν ήταν στον πάγκο, ο Λούκας ήταν τραυματισμένος και θα κοιτάξουμε για έναν ακόμα μέσο;», απόρησε ο Γερμανός τεχνικός.

«Μπορούμε να τα πάμε σαφώς καλύτερα, αλλά είδα ήδη κάποια καλά στοιχεία. Αν μου έλεγες την περασμένη χρονιά πως θα παίζαμε με την Μπέρλνι έτσι, όχι φυσικά τέλεια, θα ήμουν πραγματικά ικανοποιημένος. Δεν ήταν πάντως μια καλή γενικά μέρα, βιώσαμε μια εμπειρία που δεν θέλαμε. Δεν ήταν η άμυνα το πρόβλημα αλλά η επίθεση μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να βελτιωθούμε και τέτοια λάθη να μην τα επαναλάβουμε.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση