ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στόχος της Κρίσταλ Πάλας ο Μπεντεκέ

Τον Κριστιάν Μπεντεκέ έχει στο στόχαστρό της η Κρίσταλ Πάλας και η Λίβερπουλ θέλει 30.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει στους Λονδρέζους.

Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής αποτελεί προτεραιότητα για την Κρίσταλ Πάλας, η οποία στοχεύει ψηλά και ψάχνει περιπτώσεις που θα μπορέσουν να την βοηθήσουν ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κριστιάν Μπεντεκέ της Λίβερπουλ φέρεται να αποτελεί το μεγάλο στόχο των Λονδρέζων και σύμφωνα με την "Telegraph" οι "ρεντς" αξιώνουν 30.000.000 ευρώ, προκειμένου να συναινέσουν στην παραχώρησή του.

Ο 25χρονος δεν κατάφερε την περσινή σεζόν να κάνει την διαφορά στην επίθεση της ομάδας του, σημειώνοντας 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Παρ' όλα αυτά, η χρηματιστηριακή του αξία παραμένει υψηλή και η Λίβερπουλ δεν πρόκειται να κάνει εκπτώσεις.

Πέρα από την Κρίσταλ Πάλας που θέλει να τον κάνει δικό της, στο παιχνίδι της απόκτησής του βρίσκεται και η Γουέστ Χαμ, όμως ο πρώην επιθετικός της Άστον Βίλα δεν θα παραχωρηθεί με λιγότερα χρήματα απ' αυτά που αξιώνει η νυν ομάδα του.

Η Πάλας ήθελε και τον 22χρονο διεθνή Βέλγο φορ, Μισί Μπατσουαγί της Μαρσέιγ, ο οποίος όμως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι έναντι 40.000.000 ευρώ. Κυνηγάει παίκτες από το "πάνω ράφι", αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X