ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έβερτον: Επίσημο του Μάρκο Σίλβα

Τα βρήκαν με τον Πορτογάλο τεχνικό

Μετά από αρκετές μέρες καθυστέρηση, κατέστη δυνατό να ανακοινωθεί ο νέος προπονητής της Έβερτον που δεν είναι άλλος από το Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος, πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, ήταν ο πρώτη επιλογή από τότε που απολύθηκε ο Κούμαν αλλά τότε δεν τον άφησε η Ουότφορντ να φύγει. Επέλεξαν τον Σαμ Αλαρντάις μέχρι το τέλος της χρονιάς αλλά από τη στιγμή που αποδεσμεύτηκε από την ομάδα του ο Σίλβα επανήλθε στο προσκήνιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλευρό του Πορτογάλου κόουτς θα βρίσκεται σε ρόλο αναλυτή αντιπάλων ο... δικό μας, ο Αντώνης Λεμονάκης, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στον Ολυμπιακό και στη Χαλ.

«Είμαι περήφανος που αποτελώ το νέο προπονητή της Έβερτον. Είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος για τη μεγάλη πρόκληση που έχω μπροστά μου. Είμαι βέβαιος πως όλοι μαζί πλέον στο κλαμπ θα συνεργαστούμε άψογα για να φέρουμε επιτυχίες. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ξέρω πως ο κόσμος μας περιμένει θετικά αποτελέσματα, αλλά όχι μόνο αυτό. Θέλω να είναι περήφανοι και χαρούμενοι για αυτό που θα βλέπουν στο χορτάρι» είπε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις ο 40χρονος προπονητής.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X